75 Företag Som Betalar Dig För Att Arbeta Hemifrån I år

En exakt och aktuell lista över arbete från hemföretag är förvånansvärt svårt att hitta på nätet; Det finns många listor där ute, men de flesta av dem som vi tittade på inkluderade felaktig information, döda länkar och scammy möjligheter. Sökande måste tillhandahålla egen utrustning och det finns begränsningar för vad som accepteras när det gäller teknik och anslutning. Stora lyssnande färdigheter. Bokföring, bokföring och revision kontorist passar arbetare som vill stanna hemma eller arbeta deltid. Du arbetar hemifrån som självständig entreprenör. Sedan kan du expandera och arbeta mot andra nischer i samma vertikala. Motorola Solutions har sitt huvudkontor i Chicago, Illinois, och erbjuder kommunikationsprodukter, lösningar och tjänster.

Rev.com
Från kundservicerepresentanter och chefer för sociala medier, till resebyråer och transkriptionstjänster, legitimt arbete hemifrån ger hemma mammor, högskolestudenter och digitala nomader, möjlighet att tjäna pengar på språng.

Tjäna cirka 10 dollar för varje ljudeffekt på 10 sekunder och om du är ganska bra kan det snabbt lägga till en tillräcklig månadsinkomst. Om du är den typ av person som upptäcker alla fel och fel i grammatiken i artiklarna du läser, kan du överväga en karriär inom korrekturläsning. InstaGC ger dig poäng när du slutför undersökningar, söker på webben, tittar på videor och handlar online. De hävdar till och med att en person tjänade kr400 000 per år med sin metod för att tweeta din väg till framgång. Med huvudkontor i Minneapolis, Minnesota, har United Healthcare cirka 240 000 anställda i alla 50 stater i USA och i de flesta länder runt om i världen.

Arbeta hemma Vintage Experts

Äktenskap Och Familjeterapeut

Företaget erbjuder en gratis medlemsplan för dem som söker arbete via sin webbplats men du måste betala för en uppgradering. Det är osannolikt att blogga tjänar några pengar snabbt, så undvik det om du behöver pengar snabbt. LiveWorld är ett annat företag som tillhandahåller flera jobb hemma jobb. Du måste också kunna skriva minst 30 ord per minut.

Men de stora pengarna är att lära sig hur man effektivt distribuerar betald reklam, till exempel Facebook-annonser.

Börja Jobba

När du har ansökt måste du klara en tentamen för att kunna arbeta med de flesta företag, men det är inte ett supertekniskt jobb alls. Du kan tjäna pengar genom sponsrade kampanjer på din webbplats, såväl som på sociala medier, via affiliate-marknadsföring och med visningsannonsering. Nedan har vi listat företag som erbjuder en rad olika hemmapositioner, såväl som platser som erbjuder hemjobb utanför de fält som vi nämnde ovan. Bonuspoäng om du kan skriva på andra språk som spanska eller franska.

Om du gillar den ena plattformen framför den andra, fokusera på att bli en expert på det området så att du kan erbjuda en specialiserad tjänst. Du behöver ett särskilt arbetsutrymme och en utmärkt bredbandsanslutning. Om du har något du brinner för eller är expert på ett visst område kan du överväga att starta en blogg. Ange bara termen "fjärrkontroll" i platsfältet för att se tillgängliga positioner (det finns en popup som visas när du först besöker sidan. )Och det är betydligt lättare att sälja - eftersom alla behöver innehåll.

Är du en naturlig forskare? För bara några decennier sedan var de allra flesta jobbmöjligheter jobb långt ifrån lönsamma. Betalning sker per timme från kr12 till kr14, vilket kan inkludera bonusar per statslön. Med dessa positioner arbetar du på sociala medier. Generellt sett behöver du en fasttelefon, en dator och tillgång till internet. I en grupp räcker det med 10 elever; du kan ta klasser för 2 till 3 satser dagligen.

  • Du får lära dig någonstans från fem timmar i veckan till tjugonio timmar, det beror på din flexibilitet.
  • Det hjälper om du är en bra typist, har starka organisationsförmågor och lägger en premie på noggrannhet.
  • Om det var så lätt att tjäna massor av pengar varje vecka, skulle inte alla göra det?
  • Registrera dig här och få din kr5 bonus just nu.
  • 99 mönster - Detta är en plattform som ger frilansdesigners en chans att tjäna pengar genom design som de skapar.

20 Enkla Sätt Att Tjäna Pengar Med Din Telefon

40 per ljudminutt för projekt som har längre väntetider. Men kvaliteten på listorna är absolut värt den lilla avgiften. Bästa online-mäklare för fri aktiehandel 2019, allt som beaktas, om du är en ny investerare, är detta ett utmärkt verktyg för dig. Även om det ingår ett initialt arbete för att bilda ett partnerskap med en tillverkare och att bygga en webbplats, kan detta vara ett unikt sätt att få passiva inkomster. Jag har hållit varje sammanfattning kort för dig. När du får fler kunder och bygger ett rykte i ditt samhälle för att leverera enastående resultat kan dina inkomster snabbt öka.

Få betalt till (GPT) webbplatser belöna dig med kontanter via PayPal eller presentkort för att utföra enkla uppgifter - därmed namnet! På ansökan måste du fylla i ett kvalificeringsformulär online och ange ditt aktuella CV. Det finns ett växande community av tränare online som gör videor av träningar och träningsprogram. Ett brett spektrum av företag behöver arbetare för att mata in olika data i sina system, oavsett om dessa data används för att spåra inventering eller leveranser, skapa affärsplaner eller mäta prestanda eller resultat.

Jobb finns tillgängligt i ett antal amerikanska stater. Aktier och värdepapper, förutom mäklarens anseende och marknadsrekord måste du också ta hänsyn till din närhet till mäklarkontoret. Det finns flera sätt att göra detta, men att sälja kalligrafi på Etsy visar sig vara det mest effektiva. Sökande måste genomgå en videointervju och också skicka in information om bakgrundskontroll. Låt oss komma till det!

Medicinsk Transkription

Det finns några nackdelar, till exempel: ESL-handledning är tekniskt icke-telefon, men det finns fortfarande mänsklig interaktion. För många av dessa tjänster måste du ha en examen, och för vissa måste du också ha erfarenhet av undervisning. Du loggar bara in i Virtual Bee-systemet och börjar arbeta med tillgängliga projekt för datainmatning.

Fokusera på att bygga ett personligt varumärke
Företaget har sitt huvudkontor i Minneapolis, Minnesota, och erbjuder förmånstjänster och sjukvårdstäckning till nästan 139 miljoner kunder och konsumenter över hela världen.

I verksamhet sedan 2019 har BELAY erkänts som en nationell ledare inom ideella och bokföringslösningar. För telefonprogrammet krävs å andra sidan inte ett undervisningsintyg. Eftersom de arbetar inom många olika områden har lönerna för virtuella assistenter ett brett spektrum - cirka 25 000 till 75 000 dollar per år, säger Christine Durst, som grundade International Virtual Assistants Association och driver RatRaceRebellion. Enligt BLS kan jobbmöjligheterna vara bäst för resebyråer som erbjuder expertis i vissa regioner i världen, har erfarenhet av att planera turer eller äventyr eller som fokuserar på gruppresor. Leapforce - Detta företag har jobb för webbutvärderare som är hemmabaserade. Om du är skicklig på att få meritförteckningar att se imponerande ut för en HR-personals ögon, kan du prova lyckan med den här skrivande undersektorn. Företaget tar på sig fjärrarbetare i flera kundtjänstpositioner. Ett andraspråk är en fördel.

Medicinsk transkriptionist

Arbeta För Dig Själv

Vanligtvis kan uppgifter som krävs inkludera e-posthantering, sociala mediehanteringar, datainmatning, redigering, hitta bilder, omplanering av blogginlägg och e-postöverskridande. Betalar kr15 eller mer per timme. Undrar du hur du blir rik? det finns bara 10 sätt att få ett rikt liv. Att ha en blogg är också det bästa sättet för nya och potentiella kunder att hitta dig.

Många människor försöker tjäna pengar på det här sättet när de börjar ta reda på hur man kan tjäna pengar på nätet. Lycka till att hitta rätt onlinejobb åt dig! Webbutvecklare är ett dussin, men bra webbutvecklare är några utvalda. Advokatbyråer och myndigheter anställer också kvalificerade juridiska transkriptionstjänster för att arbeta för dem. Människor som gärna delar sina tankar och åsikter.

Vissa av de möjligheter som jag har listat nedan kommer att ha anställdas fördelar och W-2-lön, men majoriteten kommer inte. Och det finns många icke-telefoniska färdigheter som att skriva, grafisk design, redigering etc. Dessutom, eftersom det kommer att se professionellt ut, ha ett utbud av kvalitetshängare för att returnera föremålen. Du hittar de bästa jobben för virtuella assistenter på frilanssajter som Elance. En bloggars lön beror helt på deras nisch, deras publik och hur skickliga de är på att marknadsföra antingen sina egna produkter eller någon annans.

Webbinnehållsskrivning

Det finns många jobb tillgängliga på webbplatsen, vilket kan vara överväldigande, men sökningar efter "hembaserade" och "fjärrkontroll" ger vanligtvis resultat. Du måste vara minst 17 år, ha en högskolediplom eller ett allmänt ekvivalensbevis och ha internetanslutning via kabel. Som transkriptionist på Transcribe. Så här ser du till exempel ut när du söker efter korrekturläsningsjobb på distans. Om du tycker att den här typen av hembaserat arbete är något du vill fortsätta kan du använda dessa länkar för att söka efter företag som konsekvent anställer: Letar du efter snabba sätt att tjäna extra hemifrån? Några av länkarna i det här inlägget kan komma från våra partners. Ju mer erfarenhet en person har, desto snabbare och lättare är det att få ett jobb och anställas, men många av de jobb vi publicerar i vår databas kräver ingångsnivå eller ingen tidigare erfarenhet.

Nu finns det massor av jobb hemma möjligheter (vissa till och med erbjuds av företag nära dig) inom ett brett spektrum av fält.

Undersök Företagen.

BLS projicerar en tillväxt på 11 procent inom detta område under 10 år. Det är det enklaste arbetet hemifrån "jobb" där ute, och det kräver noll erfarenhet. LearnLight, som tidigare kändes som I Speak U Speak, samlar språklärare och studenter som vill lära sig ett språk. Du kan inte heller vara beroende av dem som ett deltidsjobb. Det är också kritiskt viktigt att ta sig tid att söka efter positioner och undersöka de som låter livskraftigt noggrant. Jag vet att det kan vara riktigt svårt att skilja det verkliga arbetet från hemmöjligheterna från bedrägerierna, så jag har gjort jobbet åt dig. Det finns dock ett problem.

Jag har också inkluderat specifika instruktioner om hur man hittar arbete i hemmet. Jag har nyligen haft en STOR upplevelse som en hemlig shoppare med BestMark på en restaurang med min familj där jag var tvungen att betygsätta restaurangen mat, personal och renlighet för kr35. Oavsett om du vill arbeta med ett av de bästa kundtjänstgrupperna i U. Smarthinking erbjuder onlinehandledning för studenter i alla åldrar. Vi är alltid glada över att höra om människors erfarenheter av att arbeta för något av dessa företag som anställer hemarbetare. Utvärderare av sökmotorer kommer att betygsätta de resultat som kommer upp i sökmotorerna. Du kan få betalt en gång i veckan via Paypal.

Hemmamassagestol

Dessa intäkter är dock inte så stora men dessa pengar kan betala av vissa dagliga räkningar. Uber erbjuder jobb hemma kundtjänst jobb. Det är dock värt att notera att du bara kan begära en check när du har köpt 30. Du har många alternativ att leva hemifrån. Idag listar jag upp några flexibla jobb hemma som är lämpliga för mammor som vill jobba runt sin familj. Få betalt två gånger per månad med check eller direkt insättning.

Jobbkrav Och Färdigheter För Datainmatningsjobb

Det är ett litet tekniskt jobb som vem som helst kan lära sig med rätt utbildning antingen via ett online-program eller genom din lokala samhällskollegium. Bankrate har satt upp en lista med 20 verkliga hemma-jobb. Det finns två typer av program tillgängliga - videoprogram och telefonprogram. Att anställa oberoende entreprenörer för att ta samtal hemifrån "är en enorm och växande industri", säger Durst. Även om du arbetar i 3 timmar dagligen i din fritid kan du tjäna upp till kr100 per dag, vilket är kr3000 per månad. Ibland är jobbbeskrivningen en giveaway att jobbet inte är som det verkar.

Liv Balans

Sådana handtag ger många frilansskrivnings-/redigeringsjobb som detta: Vissa positioner är säsongsroller och dyker upp endast under företagets mer livliga perioder. Hur man börjar investera på jse, 25% -intervall är ganska normalt, medan jag skulle överväga aktivt förvaltade fonder med 0. Peter säger att ju enklare videon, desto bättre. Trim är en annan snygg app som jag gillar att använda, den fungerar som din Personal Finance Assistant och kan förhandla om din Comcast-räkning, bilförsäkring och mer GRATIS. PeoplePerHour - Tjäna pengar genom att erbjuda SEO-tjänster, designarbete och webbutvecklingstjänster till kunder på denna plattform. Se till att du fokuserar på att konvertera dina besökare till företagskunder och ge utmärkt kundtjänstupplevelse.

Telework.gov

AARP-medlemskap

Det är viktigt att du noggrant tittar på möjligheterna som presenteras för att hitta de som visar det största löfte. Sjukförsäkringsbolaget Humana erbjuder hemmajobb inom olika områden, från marknadsföring till administration. Från att skriva nyhetsbrev till blogginlägg eller till och med en enkel e-post till klienterna - allt börjar med det skrivna ordet. Detta ger dem möjlighet att göra ändringar eller lansera en appuppdatering.

Internetmarknadsförare

Du kan arbeta antingen heltid eller deltid efter eget val. Mer involverade nackdelar lovar att starta dig i en online-verksamhet - igen, för ett pris, som snabbt kan eskalera till tusentals dollar eftersom ett betalt "träningsprogram" leder till ett annat. Du kan för närvarande köpa en pocketbok för kr35. Du kan välja och prova vem som helst från listan. Spelutvecklingen har haft sin topp på höjden av Android- och iOs-boom, men det fortsätter att vara ett lukrativt karriäralternativ om du har erfarenhet inom området. Gillar du att skriva? På 2-timmarsresa hem överväger du livet som konstnär och påminner om college.

Produkten är förmodligen godkänd av otaliga kändisar eller offentliga personer. Den bästa vägen till ett legitimt onlinejobb kan vara att arbeta för ett avlägset företag. Cryptocurrency trading bots 101: passivt växa din portfölj, ju mer du lägger i dess utveckling desto mer kommer du ut. Några av jobben på webbplatsen inkluderar administrativt stöd, webbdesign, affärsrådgivning och grafisk design bland andra. Nyckeln till att starta en framgångsrik karriär som frilansförfattare är att välja rätt nisch.

Spara Pengar

Medicinsk transkriptionist är inte så lätt. Det låter kanske uppenbart, men du behöver ett anständigt strykjärn och en strykbräda (som du antagligen redan har). Project4Hire - Detta företag erbjuder jobb för olika färdigheter som gör det möjligt att hitta en som betalar bra. Ge inte upp din sökning, men var smart på det. Gå över till HMRC-webbplatsen och registrera dig som egenföretagare. Nedan har jag listat några platser som du kan hitta anställning som utvärderare av sökmotorer: Om ett hembaserat korrekturläsningsföretag är av intresse för dig, kan detta gratis webinarium hjälpa dig. Dessutom kommer många företag inte att anställa dig om du inte har tidigare erfarenhet.

Det är precis som en traditionell callcenter-roll, bara du kan göra allt från din dator hemma. Men inte alla stora företag har någon att hantera sina sociala mediekonton, varför fler individer har börjat marknadsföra sig själva som sociala mediehanterare och hjälpa företag att växa sina onlineföljande och utöka räckvidden. De gör detta för att upptäcka lösningar och förstå de data som ges till dem.

En av anledningarna till att FlexJobs skapades var att tillhandahålla ett säkert, pålitligt sätt för människor att hitta legitima avlägsna och flexibla jobb utan att behöva oroa sig för skräp och bedrägerier. Lönen kan variera mellan 50 och 1 000 dollar per magasinartikel beroende på det specifika tidskriften och artikeln du har tilldelats att skriva. Det finns ett förbehåll för internetforskares jobb, det är för personer som har tidigare erfarenhet av marknadsföring som har stora analytiska färdigheter. Erfarenhetskraven är i allmänhet lite mer slappa och dessa jobb kan vara bättre lämpade för startnivå positioner. Få betalt dagligen eller varje vecka. De anställer mystery shoppare som kommer att ta reda på människors åsikt om sina shoppingupplevelser. Videoprogrammen kräver en lärarcertifiering eller en ersättare-lärarcertifiering, samt en fyraårig examen från en ackrediterad institution.

Litet Företag

Engelska jakten erbjuder jobb till engelska lärare. 50, eller per vikt av en påse med kläder är cirka kr5- kr5. På samma sätt kan du erbjuda LinkedIn-profilskrivningstjänster, eftersom många rekryterare letar efter potentiella anställda i detta professionella sociala nätverk.

För att arbeta som hemmakundtjänst kräver du förstklassig kundtjänstfärdighet och en dator med en höghastighetsinternetanslutning. Alla dessa kvällar som du tillbringade blandning av drycker istället för att studera har lönat sig! Ett fält öppet för både start- och erfarna yrkesverksamma, vanliga roller inom redovisning och ekonomi inkluderar bokföring, hantering av kundfordringar och fordringar, samlingar och analys. Visst, många positioner är platsbaserade, men det finns också arbete på hemmapositioner där också. De bästa Studypool-handledarna under 2019 tjänade till exempel över kr269 000 på ett år. Postnavigering, men för en handlare är det mycket viktigt att få det fantastiska systemet för att kunna handla ordentligt med binära investeringar. Det erbjuder hemmapositioner.

När du slutför en uppgift får du betalt beroende på appen du installerade. Skrivhastighet på över 60 ord per minut. Som en av webbplatsens virtuella assistenter hanterar du ett brett spektrum av uppgifter, från schemaläggning av möten till internetforskning. Lektionerna sträcker sig från 10 till 20 minuter. Du kan arbeta från din säng medan du är i pyjamas, undvika en hektisk dagpendling och kanske ha mer kontroll över ditt schema. Rev har frilansställningar öppna för transkriptionstjänster, bildtexter och översättare. Du kan läsa den här artikeln för att få mer information om utvärderaren av sökmotorerna. Detta språktjänstföretag tillhandahåller en rad telefontjänster såväl som dokumentöversättning och fjärrtolkning av video.