Bästa programvara för Bitcoin-gruvdrift från 2019

Uppgraderingen ger dig ett rent användargränssnitt och kan integreras med din cryptocurrency plånbok. Den visar dig uppdaterade priser på de flesta kryptokurser valutor runt om i världen. Denna app är gratis att ladda ner och har 500 000+ installationer. (4) som förhindrade att detta följde Googles nya policy. De är peer-to-peer och helt decentraliserade: Så låt oss ta en titt på det nu. Bitcoin, å andra sidan, regleras inte av en central myndighet.

Nvidia och Mercedes-Benz partnerskap

Gruvarbetare får då bitcoin i belöning för att framgångsrikt slutföra ekvationen. Alla företag som erbjuder gratis försök försöker säkert bedra dig. De som står bakom kampanjen skräddarsyr Monero cryptojacking malware för att använda en begränsad mängd CPU-kraft för att undvika att infektioner upptäcks. Förutom en mängd andra ansvarsregler reglerar Federal Reserve produktionen av nya pengar och åtalar användningen av förfalskad valuta. BitcoinJ kräver inte registrering eftersom i detta fall skapas bitcoin-plånbok på enheten. (28 för Pro-appen.) Denna term är en sammanslagning av segregerad, vilket betyder "att separera" och vittne, som hänvisar till "signaturer på en bitcoin-transaktion. "Appen uppfyller sin annonserade funktion för att tillåta användare att titta på sända fotbollsmatcher, samtidigt som de diskret bryter i bakgrunden.

Popularitet

OnePlus 7 Pro internationell giveaway!

Under de första dagarna av bitcoin, när svårighetsgraden var låg och det var mycket människor som gruvde, kunde du öppna din åldrande bärbara dator och min för skojs skull. Det finns ingen app för den här. 5 miljoner Bitcoin i omlopp. Moln gruvföretag investerar i enorma gruvriggar, ofta fyller hela datacenter med hårdvaran och säljer sedan prenumerationer till individer som är intresserade av att doppa en tå i bitcoin-gruvdrift. Som sagt, du behöver verkligen inte vara en gruvarbetare för att äga krypto. Om du vill hålla reda på exakt när dessa halvningar kommer att inträffa, kan du konsultera Bitcoin Clock, som uppdaterar denna information i realtid. Du uppmanas sedan att ange ditt MinePeons användarnamn och lösenord. Nu finns det många plånböcker som du kan välja mellan men jag föredrar Circle.

Även om det är möjligt att hålla en mobil enhet ansluten till en trådlös router för att minska eller till och med eliminera datavgifter, skulle detta inte nödvändigtvis göra enheten mycket mobil, eftersom mobilgruvarna måste lita mycket på Wi-Fi. Du kommer att få gruvuppdateringar var 60: e sekund vilket gör det enkelt att hålla reda på dina vinster. Ange en giltig e-postadress i fältet "e-post". Alternativet betalas endast när du framgångsrikt bryter ett block, vilket kan vara mycket osannolikt och det tar mycket lång tid att hända. Det korta svaret: BFGMiner har många enhetsdrivrutiner för Bitcoin, inklusive Drillbit Thumb and Eight, Twinfury USB stick gruvdrift, Ztex FPGA-kort. Men du har investerat mycket mer med det senare.

Föreställ dig nu att jag ställer frågan "gissa vilket nummer jag tänker på", men jag ställer inte bara tre vänner, och jag tänker inte på ett nummer mellan 1 och 100. Det betyder dock inte att Google Play Store är helt klart för kryptoappar. I skrivande stund är oddsen för en dator att lösa ett av dessa problem 1 av 6 biljoner, men mer om det senare. Det finns flera saker du måste se upp när du väljer min gruvprogram. Det finns också ett "Solo" -läge, som gör det möjligt för användare att välja en egen pool samt en anpassad hashalgoritm som motsvarar myntet de vill bryta. BFGMiner levereras tillsammans med en vakthundstråd som kan starta om vilolägen utan att krascha maskinen om de inte svarar. Med andra ord har en framgångsrik gruvarbetare påverkat beslutsprocessen i sådana frågor som forking. Med den senaste tiden i kryptur gruvdrift har antalet Android-baserade gruvarbetare också ökat.

IO, hade bitcoin-communityet rädd genom att kort röra vid den nivån innan vissa användare frivilligt bytte till andra pooler.

Hur man loggar in i appar och webbplatser med ditt Apple-ID

Här är en användbar analogi från Investopedia Editor Euny Hong: Vill du hitta de bästa Bitcoin cloud mining-kontrakten? Tja, de mest lönsamma gruvarbetarna använder nötkött datorer med flera GPUer eller specialbyggda datorer.

Det är också gratis utan reklam. Om du hittar en, behöver du en plånbok för att få utbetalningar till. Forskare säger att den fotbollströmmande gruvarbetaren distribuerades via Google Play och laddades ner av över 100 000 tusen användare, mestadels baserade i Brasilien. EasyMiner har en Bitcoin-gruvprogramvara för Android-applikationer och anses vara en av de bästa appen bitcoin miner4. Nyligen har vi upptäckt att en version av det populära spelet Bug Smasher, som installerats från Google Play mellan 1 och 5 miljoner gånger, i hemlighet har utvinnat cryptocurrency Monero på användares enheter. Vi rekommenderar alla och deras mamma att hålla sig borta från molnhälsningsföretag som erbjuder gratis försök.

Det fungerar på både Windows och Linux-plattformar och Poclbm-mod är en mycket effektiv open-source python gruvarbetare för openCL (AMD) plattformar. Enligt recensioner kan gruvarbetare bara förvänta sig att nå cirka 1 megahash med en avancerad enhet (dvs. )Jag försökte det i ungefär 2 veckor och tjänade 500 000 Satoshi, vilket är det lägsta utbetalningsbeloppet. Coinbase har officiella appar på Google Play och iOS. I skrivande stund kan en Antminer S7-hashfrekvens hyras för 1 200. 01615 på en månad med en hashhastighet på 980 MH/s (980 miljoner hash per sekund).

Webbplatsnavigering
Här är några riktlinjer som vi rekommenderar att du följer när du väljer en leverantör.

En skuldblick på Bitcoin-utlåning: Är det värt det?

För att se poolstatistik för din valda cryptocurrency, välj knappen längst upp till höger på MinerGate-appsidan och välj sedan din specifika valuta. Återigen, eftersom ingen gruvdrift faktiskt äger rum, finns det inget att dra tillbaka. Beskriv kort problemet (krävs): Om siffrorna var identiska, skulle kontoristen veta att pengarna hade kopierats. Inlämning kan också cachelagras under kortvariga nätavbrott. Precis som när det gäller att köpa Bitcoin eller altcoins, måste du vara medveten om att ingenting i kryptovalutas värld är garanterat. ZDNet har försökt att kontakta Google för kommentar, men har inte fått något svar vid publiceringen.

Forskare fann att en gruv-app för cryptocurrency som heter Vilny. För de flesta människor är det mycket mer lukrativt att köpa Bitcoin och handla det med andra altcoins, eller bara köra, men inte om du har fri tillgång till el och ett bra förvaringsutrymme. En hel del falska utbytes- och plånbokappar fanns i Play Store före förbudet, och även om det fortfarande kan finnas några har antalet falska appar minskat sedan förbudet. Fler människor går med i denna Bitcoin Mining Pool, desto större är din chans att tjäna Bitcoins, sprida ordet och göra det populärt. Ja, det är för närvarande. Det här är bra eftersom du snabbt kommer att se din investering betala sig långsamt men säkert.

Om du inte är säker på hur du bestämmer om din dator används för att gruva mynt utan din vetskap, se till att du läser vår artikel om upptäckt av gruvdrift. Två av apparna, Recitiamo Santo Rosario Free och SafetyNet Wireless App, använder den populära Coinhive JavaScript i webbläsaren Monero gruvdrift, medan en tredje app, kallad Car Wallpaper HD: Om du bestämmer dig för att prova molnbrytning, gör dina läxor i förväg och bekräfta att företaget du har att göra med är en riktig molngruva och inte ett system. Men de som vill gräva djupare (ledsen) och som är villiga att lägga ut lite kapital kan investera i hårdvaran, programvaran och det delade ekosystemet för att faktiskt bryta kryptokurser som Bitcoin.

Och som BleepingComputer nyligen noterade, finns det nu flera Coinhive-kloner, inklusive WordPress 'Coin Hive' plugins, och ingen av dem ber om tillstånd.

Upptäck Mer

Det finns många gruvpooler som du kan välja mellan, men jag föredrar BitMinter som min primära pool och Slushs pool som min säkerhetskopia. Detta betyder att du inte behöver äga hårdvaran för din gruvdrift. Och du kan förhindra att den bryts när din telefon är av laddaren, dåligt batteri eller med mobildata. Ange det belopp du vill ta ut. Hashing 24 granskning: I denna sammanfattning tar vi en titt på de bästa cryptocurrency-apparna för Android. Missa aldrig en bra nyhet! Flytten ger Google Play Store i linje med Apples App Store, som har förbjudit kryptur gruvbrytningsappar.

Måste jag automatiskt konvertera vinster till bitcoin? Till skillnad från de centrala myndigheterna är Bitcoin miner5s dock spridda över hela världen och registrerar transaktionsdata i en offentlig lista som alla kan komma åt, även du. ASIC: er dominerar bitcoin-gruvdrift, och gruvpooler är fulla av kraftfulla ASIC-gruvarbetare som försöker få fördelen över sina konkurrenter. Jag har sett några för stationära datorer också, som är väldigt lika. Den innehåller en klocka, datum, meddelanden, mediekontroller och andra saker med låsskärmen. Gruvarbetaren får aldrig återta sina investeringar. En smart kran är en app som erbjuder ett gränssnitt till flera olika kranar samtidigt, vilket gör att du enkelt kan vända mellan dem. Bitcoin-gruvdrift är en otroligt datoriserad resurstung operation.

Du behöver också cirka 30 MB ledigt utrymme på din enhet. Tjänsten erbjuder många paket, med ett baspris på bara kr0. 2019 var det 25, 2019 var det 12. Kom ihåg att alla med fysisk åtkomst till din Android-smartphone kan ändra dina gruvinställningar och/eller stjäla din cryptocurrency. De flesta håller med om att mobil gruvdrift inte är värt det.

Social

Det går ganska mycket virus som infekterar datorer och bryter Bitcoin från den enheten. Vad de faktiskt gör är att försöka vara den första gruvarbetaren som kommer med ett 64-siffrigt hexadecimaltal (en "hash") som är mindre än eller lika med målhashen. De flesta moln gruvföretag hjälper dig att besluta genom att ge dig en beräkning baserad på det aktuella marknadsvärdet för Bitcoin, svårigheten med Bitcoin-gruvdrift och korshänvisa det med den hashkraft du hyr. Det betyder att hårdvaran du köpte förra året för att bryta bitcoins förmodligen inte kommer att vara upp till jobbet ett år från och med nu. Ditt kontoinformationssida har normalt ett automatiskt utbetalningsalternativ. Andra app-relaterade bedrägerier inkluderar malware-bedrägerier, där appen installerar skadlig programvara på din telefon och stjäl dina innehav i cryptocurrency. 1 kommer den att köras på alla operativsystem.

Liksom Federal Reserve, Visa och Mastercard registrerar bitcoin miner1s transaktioner och kontrollerar deras noggrannhet. Hashflare erbjuder SHA-256 gruvkontrakt och mer lönsamma SHA-256-mynt kan brytas medan automatiska utbetalningar fortfarande finns i BTC. En enda Bitcoin värderas till cirka 3 800 dollar, men en ny rapport föreslog att den kan kosta så mycket som 2 400 för att bryta den.

EE Bredbandsgranskning: Bra service för befintliga EE-kunder
Min kusins ​​nya DIY-gruvdrift i cryptocurrency blomstrade.

Så användare kan tjäna så mycket Bitcoin som möjligt med sin enhet även om de inte bryter Bitcoin. Hur kommer du kanske fråga, det är ganska enkelt att skapa en webbplats idag och hävda att användarna kommer att få X, Y och Z. Här är vad du kan göra för att undvika att bli offer för cryptocurrency-bedrägerier på Android: Vad händer om du använder en äldre telefon där du inte bryr dig så mycket om slitage? Med det här verktyget kan du också få en grafisk visualisering av din statistik och prestanda som är ganska snyggt. Du kan inte uppgradera redskapet själv.

Vissa cyrptocururrency är lättare att bryta än andra e.

Behöver Du Hjälp Med Något Annat?

Observera att jag sa att att verifiering av 1 MB värde av transaktioner gör en mynt gruvarbetare berättigad att tjäna Bitcoin - inte alla som verifierar transaktioner kommer att få utbetalda. Skulle det inte vara mer lönsamt för dem att hålla hårdvarubrytningen för sig själva? Från mitten av januari 2019, cirka 16. CGMiner är kompatibel med både FPGA- och ASIC-hårdvara och är ett kommandoradsprogram som har full övervakning, fläkthastighetskontroll och fjärrgränssnittsfunktioner. Hur fungerar Bitcoin-gruvmjukvaran? Programvaran låter dig välja vilka mynt du vill gruva per den anslutna gruvanordningen (GPU, ASIC, FGPA).

Vi täcker alla de bästa alternativen tillsammans med ett avsnitt om molnbrytning. En modulär ASIC-, FPGA-, GPU- och CPU-gruvarbetare skriven i C, tvärplattform för Linux, Mac och Windows inklusive support för OpenWrt-kapabla routrar. Du kan behöva starta om MinePeon efter ändringar. Appen fungerar med officiell Coinbase-plånbok och innehåller nästa funktioner: För att komma igång med din egen gruvrigg, köper du hårdvara designad för gruvdrift bitcoin (eller någon annan virtuell valuta), ställer in den och låter den köra dygnet runt lösa bitcoin-transaktioner. Skapa en plånbok. För skaparna av programmet handlar det om att göra Bitcoin-gruvdrift "enkelt" och vinna "höga utbetalningar". Ange en stark lösenfras i fältet "Lösenord".

När du startar applikationen första gången kan det ta upp till 15 minuter, men det händer bara en gång. Dessa inkluderar Block Erupter, BFL/Bitforce och HashBuster Micro. I det här fallet kan du bara få åtkomst till ditt eget konto eller handelsorder. Omdirigera till den officiella webbplatsen med hjälp av OAuth-token. Välj sedan den cryptocurrency du planerar att bryta med rullgardinsmenyn till höger. Faktum är att många av de mer avancerade funktionerna i MultiMiner kräver ingen konfiguration, till exempel automatisk upptäckt av nätverksenheter samt fjärrövervakning och kontroll av MultiMiner-riggar i ditt nätverk - både från din PC och din smarttelefon.

Rykte
Den här gången är han äntligen på något:

Bitcoin Miner Pool

Standardinställningen för detta är MinePeon för användarnamn, peon för lösenord. Se upp för scammy nedladdningslänkar! När en pool lyckas med att dekryptera en överföring av cryptocurrency, får varje medlem en nedskärning som är proportionell mot mängden bearbetningskraft de bidrog med. Saker fortsatte sedan med att använda GPU: er när svårigheten ökade. Som sagt kan gruvdrift påverka datorns prestanda (och batteritid) och (marginellt) öka din elräkning.

Låt oss nu gå över och ställa in ett konto. Nu när vi har skapat den bästa metoden för gruvdrift cryptocurrency på Android, är nästa steg att installera en gruv-app för cryptocurrency som automatiserar processen. Den här e-boken tittar på vad blockchain är och hur det kan påverka ditt företag. Denna unika synergi ger den bästa upplevelsen för de som är intresserade av gruvdrift och vi ser fram emot att ha en lång och välmående relation. Intressant nog tycks inte bedrägerierna bakom några falska gruvarbetare oroa sig för oförmågan av sina löften - förutom otaliga falska bitcoin miners har vi också hittat appar som lovar att bryta cryptocurrency Ripple (XRP), en icke-minbar valuta per definition.

OnePlus 6T-recension: Lysande som alltid, men gapet stängs
Nackdelen med NiceHash är att du bara kan betala och få betalt i Bitcoin eller fiat från och med nu.

Medlemsområde

PocketMiner var inte den bästa Bitcoin-appen som Android erbjuds med tanke på att det var en Litecoin-gruvarbetare, men den var fortfarande mycket populär. Nackdelarna? Du måste också kunna köpa och sälja dina Bitcoins. För en Bitcoin plånbok rekommenderar vi starkt att du använder en där du har dina egna privata nycklar i motsats till en värdplånbok som Coinbase eller Circle.

Intressant nog verkar marknadspriset på bitcoin motsvara de marginalkostnaderna för gruvdrift av bitcoin. Bitcoin är den mest värdefulla cryptocurrency idag. Jag berättar för tre vänner att jag tänker på ett nummer mellan 1 och 100, och jag skriver det numret på ett papper och förseglar det i ett kuvert. Nya fall av dessa bedrägerier är phishing-appar, som upptäcktes på Google Play förra året och som ofta har uppstått ofta sedan dess, vilket utgör cryptocurrency-utbytet Poloniex. Istället decentraliseras nödvändigt register till en "blockchain", en ständigt växande storbok som har transaktionshistoriken för alla bitcoins i omlopp och lever på de tusentals maskiner i bitcoin-nätverket. Dessa kan gå från kr500 till tiotusentals. Detta kan vara en mycket stor affär för människor som bor i högt prissatta elområden. Beräkna hur mycket Bitcoin du kan tjäna med Bitcoin Cash Daily Vinst kr0.

BitPay

Även om användarrecensioner antyder att detta inte är fallet, är majoriteten av recensionerna positiva. MultiMiner, som är ett öppen källkodsprojekt, är kompatibelt med många gruvutrustning. Om beräkningskraften tas bort från nätverket, justeras svårigheten nedåt för att underlätta gruvdrift. Deras datacenter finns i Georgien och Island. Här kan du träffa säljare av gruvkapacitet eller om du vill sälja kapacitet kan du kontakta köpare här.

Inte just nu. Några av BFGMiner bästa fördelar är dess förmåga att samtidigt hash på populära gruvalgoritmer, som Scrypt och SHA256d, och bryta flera kryptokurser på samma gång. För bästa resultat, se till att din webbläsare accepterar cookies.

Vad Du Ska Titta På På Marknaderna Framöver

MultiMiner förenklar växlingen av enskilda enheter (GPU, ASIC, FPGA) mellan kryptovaluta som Bitcoin och Litecoin. Hitta bara ett utbyte i ditt land och köp några bitcoins. Googles gruvförbud följde deras förbud mot Google-kromförlängningar som kan användas för cryptocurrency-gruvdrift. Det låter dig också gruva olika kryptokurser som Bitcoin, Litecoin och andra, men bara med Windows-operativsystemet och ASIC-gruvhårdvara.

Eftersom bitcoin-gruvdrift huvudsakligen är gissningsarbete har det att nå rätt svar innan en annan gruvarbetare har nästan allt att göra med hur snabbt din dator kan producera hasch. Som diskuterats är det enklaste sättet att förvärva Bitcoin att köpa det på ett börs som Coinbase. Skrivet i C är det en modulär FPGA/ASIC gruvarbetare som har dynamisk klockning, övervakning och fjärrgränssnitt. Det är enkelt att använda eftersom processen är ganska snabb. Hashing24 har varit engagerad i Bitcoin-gruvdrift sedan 2019. Liksom med många saker relaterade till cryptocurrency, finns det en fråga om förtroende här.

Minergate har också fått massor av dåliga recensioner från användare och kritiserats för att inte vara transparent för användare och inte överfört sina medel.

Plattformar Och Enheter

Låt oss säga att du hade en legitim kr20 och en riktigt bra fotokopia av samma kr20. Du kanske kan tjäna en förmögenhet, men det är mer troligt att du förlorar stort. 80 sätt att tjäna pengar på sidan 2019, för att kvalificera sig för det här jobbet är det bäst att vara en skicklig kommunikatör, välorganiserad och ha kundtjänstupplevelse. Som belöning för att ha gjort arbetet för att spåra och säkra transaktioner, tjänar gruvarbetare bitcoins för varje block de framgångsrikt bearbetar.

Hårdvaruplånbok för Bitcoin Crypto Safe Keeping

ASIC: er, FPGA: er mellan olika kryptokurser (t.ex. )Först utvecklad år 2019 för Bitcoin, är kranar med krettsidor webbplatser och appar som belönar dig i cryptocurrency för att utföra uppgifter. Vad är bitcoin gruvdrift? Gå upp och klicka på pooler. 0 megahash per sekund, vilket är mer lämpligt för LiteCoin och andra mynt med lägre svårigheter. Det som är intressant med den här programvaran är det faktum att det levereras med ett GUI och ett CLI-byggande, så att du kan använda vilken version du är bekvämare att använda.

Vad är Bitcoin-blockstorlek och varför är det viktigt?

Vi kommer snart att lägga till fler mynt som Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash osv. Med mindre data att verifiera per block skulle lösning 1 göra transaktioner snabbare och billigare för gruvarbetare. Du kan tjäna små mängder Satoshi för att slutföra etapper.

Det kommer starkt av sina användarrecensioner och det är värt att kolla in. Lösning 2 skulle hantera skalning genom att tillåta att mer information behandlas var tionde minut. Det är idealiskt för affärsmässigt och personligt bruk. Vi ansvarar inte för liknande problem. Forskare vid Kaspersky Lab har upptäckt flera skadliga program för gruvdrift i cryptocurrency som distribueras via Google Play-butiken, med gruvarbetarna som poserar som spel, sportströmningsappar och VPN. Oroa dig dock inte, efter det här avsnittet kommer vi att lista alla de bästa Bitcoin-moln-hashingkontrakten så att du inte behöver göra den omfattande forskningen själv.

Med AA Miner kan du, precis som andra crypt mining-appar för Android, ange antalet trådar som kommer att krossa kryptografiska nummer. Idag ska vi titta på programvara. Som vi kan se från vårt kalkylblad är funktionaliteten nästan densamma, men det finns vissa skillnader. De stjäl sedan användarna insatta/tjänade mynt. Detta var en av den ursprungliga bitcoin-mjukvaran och det är där CGMiner gaffelades från CPU-gruvarbetare.

  • En annan stor oro är det faktum att det verkar vara svårare att få en högre avkastning på molnbrytning, sedan vanlig gruvdrift.
  • Så var tålamod och drick lite te eller kaffe under tiden.

Gratis Bitcoin Generator för Android

Huruvida du ska tillåta webbplatser att använda din dator för att bryta mynt är helt upp till dig. (2) av det gör att du också kan använda den för GPU-gruvdrift. Numera är det inte värt att bryta på en hemdator alls, du behöver specialiserad gruvhårdvara känd som ASIC: er för att till och med börja tävla, även då kan det inte vara möjligt att vara lönsam om du inte har tillgång till billig energi för att driva de hungriga enheterna.

webb
Vi kommer att behandla detta mer detaljerat senare i artikeln.

MultiMiner har många avancerade funktioner såsom automatisk upptäckt av nätverksenheter, liksom möjligheten att fjärrövervaka och kontrollera andra MultiMiner-riggar. 10 bästa appar och finansieringsappar för Android! På grund av detta och den allmänna volatiliteten på marknaden kan det vara svårt att veta hur mycket vinst du kommer att göra av gruvdrift. När webbplatsen är klar kan den hävda att företaget har en stor gruvanläggning. Alla investeringar kan gå förlorade, så se till att du läser igenom innan du drar ut ditt kreditkort och har en säker Bitcoin plånbok. Allt du behöver göra är att klicka på skriva.

Vill du ha bitcoins?

BFGMiner kommer med en watchog-tråd som kan starta om tomgångstrådar, men kraschar inte maskinen om de inte svarar. Du kan välja vilken maskin du vill hyra, och hur många, så att du verkligen kan lägga in så mycket pengar du vill i detta - minimikostnaden är oftast cirka 10-20 dollar per månad. Mer än 80 000 personer har prenumererat på fastrupee för att lära sig legitima sätt att tjäna online. Det fungerar för främst FPGA: s och ASIC: er men nedladdning av en äldre version (nedanför 3). Vi rekommenderar det bara för AMOLED-skärmar eftersom det annars tappar batteriet mycket. Men hashrates kan sjunka till cirka 30 timmar/s.

Inkognito-webbläsare

Svårighetsnivån för det senaste blocket i skrivande stund är cirka 6 061 518 831 027. Jag skulle undvika någon annan app som den här för din telefon. Vi rekommenderar att du alltid läser recensioner från olika källor för att fatta ett utbildat beslut. Låt oss hoppa rakt in i det! Det finns massor av appar som påstår sig bryta otänkbara mängder bitcoin med bara din mobila enhet.

Om du vill gå med i bitcoin-vansinnet utan att helt enkelt köpa den digitala valutan till dagens uppblåsta priser, är bitcoin-gruvdrift ett annat sätt att engagera sig. Det här är adressen som vi kommer att behöva ange i vår gruvpool. Det är gratis och baserat på kundernas recensioner, ganska tillförlitligt och ger en bra service.