11 Legitima Jobb-från-hem-jobb För 2019

Egentligen kan du börja arbeta hemifrån direkt om du har en dator och internetuppkoppling. Du måste kunna skriva minst 70+ WPM för att kvalificera dig. Ibland kan du till och med kunna få en vinstbonus genom att välja en specifik betalningsmetod som en 5% bonus för att välja presentkort. Det här är sånt som virtuellt hus-vändning - du försöker hitta den perfekta diamant-i-grov webbplats som används under och som kan tjäna några stora pengar om de förbättras.

Konsulting är ett av de bästa typerna av arbete hemifrån, eftersom du kan skapa vilket schema du vill ha själv och ta på dig så många eller så få klienter som du kan hantera. Arbeta ditt företag från bekvämligheten i ditt hem, festa med vänner, ställa in på en mässa eller använda dina sociala medier färdigheter. Även om sidjobb inte betalar dig så mycket som ett ordentligt jobb-hem-jobb, ger de dig den nödvändiga erfarenheten för att jobba hemifrån. Och naturligtvis är Survey Junkie 100 procent gratis. Vi använder fortfarande både Microsoft Rewards och Swag Bucks, men vi gav upp för Inbox Dollars för ett tag sedan eftersom det bara inte verkade värt det.

  • För att börja tjäna lite pengar, registrera dig i YouTubes partnerprogram så att du kan tjäna kr1 till kr2 per 1 000 visningar.
  • Som en mystery shopper är ditt jobb att utvärdera en företags webbplatsens funktioner genom att besöka deras e-butik, genomföra tilldelade uppgifter och ge din kund feedback om din upplevelse.
  • Att vara proffs på online-arbete börjar med beslutsamhet.
  • Patent & Trade Office - fann att de anställdas produktion faktiskt ökade (med 4.)

Dessa bedrägerier är lätta att upptäcka eftersom de, precis som de flesta hemma-bedrägerier, lovar stora pengar utan erfarenhet och är vaga om detaljerna. Du kan bekvämt arbeta hemma som hyresmätare för detta företag. Inte bara erbjuder det upp till 50 /timlön, det introducerar dig också för en hel grupp internetmarknadsföringsklienter, som mer än troligt kommer att hålla dig upptagen i flera år när du har bevisat din kopia för att göra underverk. Idén med crowddsourcing är att verka ett stort antal människor för att tillhandahålla en specifik vara eller tjänst. CafePress kommer att skriva ut föremålet och skicka det från deras distributionscenter. Du kan sätta ihop några skrivprover och omedelbart börja söka jobb.

När du registrerar dig för en eller flera webbplatser för produkttest, matchas du med produkter från olika företag. Ett sätt att göra detta är att skapa en egen webbplats och lista över prover av deras arbete. Som sagt, jag vill att du ska veta att jag har spenderat så mycket tid genom åren att undersöka olika jobb-från-hem-möjligheter och filtrera legit onlinejobb som kan betala tillräckligt för att ersätta ditt heltidsjobb. Några av de sätt bloggarna tjänar pengar inkluderar affiliate-reklam, sponsrade inlägg, Google Adsense och produktförsäljning. De är inte vårt första val när det gäller att arbeta hemifrån av enbart anledningen. Le-Vel använder ingredienser av högsta kvalitet. I dagens inlägg tittar vi på några enkla onlinejobb för dem som behöver ett flexibelt schema och lite i vägen för erfarenhetskrav.

När du hittar ett jobb som du är intresserad av, var noga med att undersöka företaget som anställer. Är du en marknadsföringsguru som kan arbeta magi med mycket få ord? Information som publiceras i dessa områden blir offentlig information och användningen som någon tredje part använder av denna information är utanför vår förmåga att kontrollera. Här är 10 företag som anställer onlinehandledare. Som medicinsk biller, kommer du att hantera fakturering av både läkespatienter och försäkringsbolag. Du skulle troligtvis vara mer framgångsrik om du arbetade med en individ eller ett företag som specifikt letar efter en virtuell assistent. Detta företag anställer regelbundet erfarna juridiska transkriptioner, och de tenderar att ha mycket arbete tillgängligt för att hålla dig upptagen. Att arbeta som frilansande vetenskaplig chef innebär främst att skapa innehåll för olika terapeutiska områden.

Datorvetenskap jobb

Kreativt (design, Fotografi Och Hantverk) Arbete Hemifrån

Landi är ett ganska nytt företag inom onlinehandledning (engelska). Några av de platser som jag skulle föreslå inkluderar: De behöver mindre skolgång men kan arbeta upp igen. Om detta arbete hemifrån och planerar roliga resor inte är en motivation att piska ut din bärbara dator och utforska, så vet jag inte vad det är. Sälj virtual reality (VR) och 360-graders videor - Möjligheten att skapa VR-videor kan ta dig platser. Det är riskabelt men utbetalningen kan vara enorm. Chansen är stor att du har upplevt folkmassasourcing tidigare, eftersom det är affärsmodellen för företag som Uber och Lyft.

Detta är ett legitimt tillfälle för någon som tycker om att dela åsikter om produkter, tjänster och trender på dagens marknad. Webbplatser som Famebit och Grapevine är ett bra ställe att söka efter betalda sponsringar. Inkomster beror på staden och de tidpunkter du väljer. Oavsett om du skriver in data för att spåra lager, leveranser, skapa affärsplaner eller mäta prestanda mot uppsatta mål, kräver detta jobb minimal datorkunskaper och erbjuder hög flexibilitet. Om du har färdigheter och utbildning för jobb som ovan, bör du överväga att utöka din anställningssökning till att omfatta jobb från hemmet. Folk skickar dig ljudfiler och sedan kommer du (snabbt och exakt!) Jag hittade sju företag som nu anställer online-revisorer och det är bara början. Ett av de snabbaste sätten att tjäna extra pengar är att köra för företag som Uber, Lyft och Amazon Flex.

Arbeta hemifrån som en virtuell receptionist för detta WAH-företag. Om du är nybörjare är ditt bästa alternativ att registrera dig med transkriptionsjobbsajter som Rev och Scribie för att hitta betalande jobb som du kan göra på entreprenörsbasis. Var får man spelningen: För att få flest möjliga inbjudningsinbjudningar, se till att ladda ner mobilappen. Om dina barn är drivna och redo att vara framför en kamera, kanske de älskar idén att skapa en YouTube-kanal som potentiellt kan börja tjäna pengar. Hon täcker ämnen som pitching-klienter, skapar effektiva system, prissätter dina tjänster och mer. Erfarna transkriptionister accepterar inte mindre än kr45 till 50 per ljudtimme, även om nybörjare kanske vill ta lägre betalande jobb eftersom de tjänar erfarenhet.

  • Som ett resultat finns det tusentals skrivspelningar tillgängliga som betalar någonstans mellan kr10 och kr100 per timme.
  • Som en virtuell server för Restaurant Revolution Technologies arbetar du hemma för att stödja många olika restaurangkedjor och hantera deras inkommande matorder för att stödja deras takeout-verksamhet.
  • De dokument du behöver arbeta med kommer att vara relaterade till medicinska, biovetenskapliga, tekniska och tekniska områden.
  • Tänk på företag som riktar sig till folk över 50 eller egenföretagare, involverar hälsa och välbefinnande, relaterar till den "gröna" rörelsen eller involverar elektroniska eller online-enheter (i.)
  • Inte alla som vill arbeta hemma söker långsiktiga karriäralternativ.

Prenumerera På Vår Blogg

Om du har specialiserade kunskaper och färdigheter inom ditt område - vare sig det IT, management, media eller något annat - kan du marknadsföra dina kunskaper som konsult. Arabiska-engelska tvåspråkiga. BLS projicerar 15 procent tillväxt inom detta område under 10 år. I slutet av en kampanj har du möjlighet att ansöka om en annan kampanj. Entreprenörer och företag söker virtuella assistenter för att hjälpa dem med sina dagliga uppgifter.

Sigtrack - Datainmatning
Att vara motiverad att arbeta hårt och hålla produktiv kan vara en verklig utmaning.

90 Legitima Arbeten Hemifrån För 2019

Det är i princip vad ditt jobb är som dataprogrammerare. Vissa jobb hemma kommer att kräva att du köper material eller utrustning för att komma igång, och även om det inte betyder att de inte är legitima, bör det vara en röd flagga. Jag hjälper mig gärna att rikta dig i rätt riktning! Detta är ett företag som anställer för allmän transkription.

Vissa personer betalar högre än andra. Sälj allt på Facebook Marketplace, Craigslist eller Mercari. För att anställas måste du först klara en serie färdighets- och färdighetstester. Många företag erbjuder både heltids- och deltidsarbete hemifrån och en hel del tjänster har till och med hälsofördelar och betald ledighet. Det här är ett äldre telefonjobb. För det första är detta en utmärkt hållbar online-karriär som kan ge dig mycket flexibilitet att arbeta. Börja med att ta en träningskurs som lär dig de vanliga färdigheter som krävs för att bli en virtuell assistent.

3 Månader Sedan71 Sökande

Du kan ställa in ditt eget schema beroende på din tillgänglighet och de debiterar inga registreringsavgifter. FlexJobs kommer med en liten månadsavgift - inte en procentsats - och i gengäld vet de vet om alla jobbmöjligheter så att du kan börja tjäna pengar direkt. Prova att skapa ett YouTube-konto och filma dig själv och instruera andra hur du gör det du är skicklig på. Anställda arbetar i genomsnitt 25 timmar per vecka och måste vara tillgängliga några nätter, helger och helgdagar.

Är Det Verkligen Alla Jobb Från Hemmet?

Om du har erfarenhet som bokförare, kolla redovisningsavdelningen. Som hemmabaserad spelutvecklare kan du tjäna upp till kr65 000 per år (eller mer), beroende på vilket företag du ansöker om. Gå hit för att ansöka med The HOTH, eller läs först The HOTH review. Holly's hade nöjet att dela sin expertis på sajter som CNN, MSN Money, Huffington Post, Woman's Day Magazine, samt att erkännas av Forbes som en av de "100 bästa webbplatserna för din karriär. "Om de gillar den här typen av onlinejobb kan de börja leta efter lokala trädgårdsförsäljningar, loppmarknader och Facebook-säljgrupper för fantastiska erbjudanden. Det kommer att vara till hjälp för dig att bokmärka det här inlägget och fortsätta kontrollera.

Datainmatningsarbete hemifrån jobbDetroit, MI, USA
Är du på sociala medier varje dag hela dagen?

Vi sålde initialt våra telefonfall på Etsy, men du kan sälja din eCommerce-produkt överallt från Amazon Handmade till mässor, beroende på vad det är. Genom att erbjuda ett eBook-paket till dina kunder som författare kan du fokusera på ett ämne i taget och fungera som ett avbrott från krävande tidsfrister. De anställer för utvärderare av sökmotorer och det görs en utvärderingsexamen i två delar innan du kan börja arbeta för dem. Du behöver inte begränsa dig till lokalt levererade läroböcker i det här fallet. Om du är en erfaren programvarukodare kan du tjäna en hel del pengar som testar webbplatser och appar på heltid via en frilanswebbplats som UpWork. Även om de inte alltid är de högst betalande, kan man också skriva onlinejobb på olika jobbtavlor. Tycker du om att prata med dina vänner om?

Tutorer rapporterar att tjäna upp till kr2500 per månad. Mycket få människor som gör videor tycker om att redigera dem - och om du vet hur det är är det ett idealiskt jobb hemifrån. Lön skiljer sig åt med jobbet.

Online-rådgivning är precis som den traditionella rådgivningen, förutom att din patient inte behöver besöka ditt kontor.

Hemifrån Jobb

Arbeta hemifrån, tjäna extra inkomster, gå med i samarbetsekonomin och ge glädje till resande familjer medan du tjänar en snabbt växande marknad. Hur du får betalt för att göra undersökningar online: Detta är uppenbarligen mer ett säsongsarbete hemifrån, eftersom du i princip kan ha något socialt liv från februari till april. De letar efter nya arbetare för att hjälpa till med kundtjänstbehov, så om du är bra på att betjäna och hjälpa kunder att kolla Apples jobböppning genom att klicka här. Börja applicera i dag! Att arbeta hemma med ett kundtjänstjobb betalar vanligtvis mellan kr8 till kr15 per timme, beroende på dina kunskaper och erfarenheter. För information om lön, kolla in Amazons jobbsida för virtuella platser. Det tar vanligtvis minst 6-18 månader att börja tjäna pengar på en blogg.

Regleringsfrågor - Specialist

”Smith skapar politiska tee-tröjor och muggar eftersom det finns ett stort intresse för politisk redskap just nu. Dela ditt arbete hemifrån jobbidéer i kommentarerna med oss ​​nedan. Om du registrerar dig för alla undersökningar kan du tjäna kr50 till kr250 per månad med rätt demografi. De mest efterfrågade handledarna just nu är K-12 ESL (engelska som andraspråk) lärare. Du behöver inte ens ha en bakgrund i design för att skapa ett framgångsrikt företag.

Den andra stora skillnaden är att du söker på nätet för att hitta rätt anställd för rätt position.

Akta dig för dessa vanliga Work-at-Home-bedrägerier

Du kan arbeta så lite som 3 timmar per skift. Du får ställa in dina egna priser och schema, och du kommer att få din betalning när du är klar att hjälpa eleven. Det är sällsynt att hitta skrivjobb med timpris. Om du letar efter arbete som inte kräver hög kompetens kan du kolla in det här enkla arbetet från hemdatorjobb.

Arbeta Hemma Resurser

Läs mer om detta företag i denna detaljerade granskning. När dina artiklar anländer till Decluttr-lagret skickas PayPal-betalningen inom 24 timmar. Människor som har större hem eller nyligen haft rumskamrat flyttar ut.

Tjäna pengar med Google AdSense
Enligt vår erfarenhet är de bästa undersökningssidorna att använda:

Lastagent

Det krävs ingen certifiering för att ta del av bokföringskunder. Detta arbete hemifrån är bra, eftersom det inte kräver mycket skicklighet än att vara milt perfektionist och en snabb typist. Eller till och med vilken typ av skrift du vill göra - du kan skriva bidragsförslag, artiklar om fiktion och handböcker eller så kan du spöka böcker eller blogginlägg. Enligt PayScale tjänar den genomsnittliga frilansförfattaren kr40,299 per år. Om du blir upphetsad om kalkylblad och upptäcker att du lätt kan förstå bokföringsprogram som QuickBooks, kan du prova bokföring. Ditt jobb kommer att vara att hitta och rapportera problem som uppstår genom att följa en uppsättning instruktioner. Beroende på dina kunskaper och klienter kan du tjäna mycket mer än medianen. Liksom med många onlinejobb kan du välja att vara en entreprenör eller anställd för ett företag eller en publikation.

Röst agerar jobb:

Du behöver dock inte ha någon tidigare erfarenhet och du kan börja med kr10 per timme. Durst säger att din inkomst "beror på hur många timmar du ansöker om det och vilken typ av klasser du undervisar. "Om du har erfarenhet kan du använda frilansande webbplatser som Upwork för att hitta klienter, designlogotyper för företag på 99designs, folkmassor, designmassor (mycket hög konkurrens) eller vara värd för en klass på Skillshare. Internet har förändrat resebranschen dramatiskt. Gå hit för att registrera dig hos Sigtrack. Vissa jobb kräver att du studerar gymnasie- eller högskolestudenter i vad som kan betraktas som "standard" -ämnen. Om du har en förmåga till grammatik, kan upptäcka typfel eller lätt kan fixa otroliga felstavningar, kan korrekturläsning vara saken för dig.

Försäkringsjobb:
Nu undervisar hon en kurs för frilansare att följa i sina fotspår.

Vad gör Facebook-annonsspecialister? De behöver alla en domare eller domare! Gå in på detta innehållståg genom att arbeta hemifrån och producera videor! Uhaul anställer försäljnings- och bokningsagenter från hemmet för att hantera inkommande kundsamtal. För det ena är det ett utmärkt ställe att få en anständig exponering, vilket kan leda till att fler klienter kommer i bagage. I allmänhet kan du förvänta dig att tjäna omkring kr8 till kr12 per timme. Glöm inte att registrera dig hos IRS innan du startar den här hembaserade verksamheten. En av orsakerna till att jag älskar att arbeta med fokusgrupper är att du kan tjäna pengar riktigt snabbt och du får träffa andra fantastiska människor.

Lokal samordnare:
Dess klasser är internetbaserade och interaktiva, och dess erbjudanden är inriktade på hemundervisade barn, militära familjer, idrottare och resande artister.

Om du är engelska som engelska kan du troligtvis lära dig samtalsengelska som andraspråk med valfritt antal onlineföretag.

Rekommenderad LÄsning

Legitim höghastighetsinternetuppkoppling. Vem vet, du kanske bara tränar nästa Mozart eller Louis Armstrong. Du hittar flexibla deltids- och heltidsjobb. Men vad betyder det? Har du redan direktförsäljningsupplevelse?

Online-skrivajobb

Olika positioner har olika lön. Här har vi samlat några av våra favoritjobb från hemmet. Om du älskar att skriva kan du jobba var som helst som frilansförfattare. För återförsäljning kan du antingen skapa din egen onlinebutik eller sälja föremål på webbplatser som eBay. Du ansvarar för att behålla utrymmet (håll det rena hotellet rent för att få fantastiska recensioner) och hålla gästerna nöjda. Det här är företag som vill ha fjärrarbetare och inte är rädda för lite bakgrundsljud.

Om du har galna kunskaper i kodning i HTML och CSS med djup kunskap i språk som Ruby, JQuery och JavaScript kan du tjäna upp till kr70 000 per år som webbutvecklare. Vänner käkar tappar när de hör vart du ska nästa, hur lite du betalade för din flygning och vilken fantastisk resa du har planerat. Tjänster - Om du gillar att arbeta 1 mot 1 med människor, kan en blogg vara ett bra sätt att skapa leads för coaching, konsultation etc. Det finns många andra böcker, bloggar och legitima program som kan lära dig hur du använder AdSense och affiliate-marknadsföring som inte använder bedrag eller annan bedrägeri-taktik för att locka dig in.