25 Bästa Jobb Hemifrån 2019

De är alla små och tillfälliga - och kan snabbt göras hemma. Du kommer att betalas enligt de tjänster du erbjuder. Om du tror på allt du läser på internet skulle du tro att tjäna pengar på att blogga skulle vara en bit kaka. De flesta transkriptionsjobb tillåter dig att arbeta så mycket eller så lite du vill, och vilka timmar som passar ditt schema. Chegg anställer arbete hemifrån för att hjälpa studenter med sina favoritämnen. Vår egen Ramsey-personlighet Christy Wright leder dig genom stegen för hur du kan tjäna pengar på att göra det du älskar i hennes bok, Business Boutique. Det är ganska enkelt. Har du ditt eget följande?

Stark utgående personlighet med överlägsen kommunikationsförmåga och bra arbetsetik. Vem som helst kan bli en ESL-lärare med dessa ESL-företag och tjäna per timme. I veckans omslagshistoria listar vi åtta sådana arbetsalternativ med deras intjäningspotential och kompetensbehov. Låt oss komma igång! Det är ett spel på startnivå som kan betala upp till 25 dollar i timmen. Dessa företag kan ha en Facebook-sida, men de flesta använder dem inte effektivt för att locka fler kunder eller få mer försäljning via betald reklam. Registrera dig för att bli en testare på Test IO. Ingen tidigare erfarenhet av handledning krävs!

Kontrollera länken ovan för krav, potentiella löner och företag som nu anställer.

Att separera ditt kontorsområde från resten av ditt hem gör det mycket lättare att lära barnen att arbetstid är "stör inte" tiden. Medan vem som helst kan ansöka om att vara handledare, är Chegg väldigt högskolestudentvänlig vilket gör detta till ett utmärkt tillfälle att tjäna pengar som högskolestudent. TaskRabbit är en servicebaserad app som förbinder kunder med människor som kan hjälpa dem runt om i huset. Effektiva lyssnar- och analytiska färdigheter samt förmågan att sammanfatta information och erbjuda lösningar. Vid uppdateringen av detta inlägg anställde de inte i Kalifornien, New York, Pennsylvania eller Washington. Jag följer nästan alla på Twitter, och de publicerar ständigt jobb. Vissa av våra webbplatser innehåller länkar till andra webbplatser.

Det hjälper dig att förstå om transkription är rätt för dig, intjäningspotential och hur du börjar. Om du är superteknisk kunnig och kan förklara tekniska saker för oss alla vanliga människor där ute, kan ett jobb inom teknisk support vara rätt passform för dig. De gör det enkelt och enkelt att komma igång (och ha allt du behöver allt på ett ställe), och därför rekommenderar vi dem till ambitiösa nya bloggare. Deras jobb omfattar SEO, SEM (marknadsföring av sökmotorer), marknadsundersökningar, marknadsföring via e-post, innehållsstrategi, sökordsundersökningar, bannerannonser på webbsidor och mer. Här kan du kontakta tusentals potentiella kunder som söker efter de exakta tjänsterna du erbjuder. Som ni ser har de inte bara jobb hemifrån, utan de erbjuder också full flexibilitet.

Lönen är cirka kr15 per timme. Ursprungligen publicerad i december 2019. Det går ner till cirka kr16. I genomsnitt kan 70 000 dollar tjänas, men denna inkomst kan bli lägre eller högre beroende på erfarenhet och expertis.

  • Samtidigt som varje företag kan ha olika krav, låter de dig i allmänhet arbeta hemifrån förutsatt att du har snabb, tillförlitlig internetåtkomst och ett distraktionsfritt arbetsrum.
  • Du bör välja en specifik bransch för att landa bättre jobb.
  • Lär dig språk eller andra specialiserade ämnen.
  • Till och med små saker kan hjälpa, som att se till att ansluta din CV som PDF så att Mac-användare inte behöver oroa sig för att Word- eller Windows-användare inte behöver ta reda på hur man öppnar ett Pages-dokument.
  • Så småningom kan det vara en bra källa till kvarvarande inkomst.

Peer-to-Peer långivare

Tigerfish erbjuder flexibla timmar och du kan välja din arbetsbelastning. En gång hade jag någon berättat för mig att ”arbeta hemma ensam är ett bra sätt mot sorg”. Företag som Scribie, Quicktate, Transcribe Me, Rev och Amazon Mechanical Turk kommer att anställa transkriberande nybörjar för att hjälpa dig komma in i spelet. On-Demand jobb: Vi har tittat på en mängd olika jobb från hemjobb för mammor (och pappor), för tonåringar och studenter, deltid och heltid. Revisorer som vill arbeta 100% på distans och deltid kan hitta en mängd roller på Supporting Strategies.

  • Vissa säger att kreativitet och innovation kan hända i improviserade ögonblick på jobbet.
  • Vissa positioner är deltid medan andra kommer att kräva ett åtagande på 40 timmar per vecka.
  • Jobberna betalar inte högt (kr10 i timmen), men de har flexibilitet - och eventuellt sjukförsäkring.
  • Apple anställer hemmagrupper för att tillhandahålla kundservice och teknisk support.
  • Sammantaget arbetar Lionbridge med över en halv miljon människor i 26 länder, av vilka de flesta arbetar på distans.

Höglönande Virtuella Assistentjobb

Linkedin är det största professionella nätverket och utan tvekan det bästa stället att hitta ett jobb. Varje rådgivare betalas varje timme och får en direktinsättning varje vecka. För att göra processen lätt kan du bygga en webbutik via Shopify. Ett erfaret team av redaktörer betygsätter regelbundet dina artiklar och ger feedback så att du alltid kan förbättra dina skrivfärdigheter och intjäningspotential. Vilken typ av arbete görs hemifrån? Med framstegen i globaliseringen bevittnar vi för närvarande en uppgång i företag som lägger ut sina digitala marknadsföringsfunktioner - och du behöver inte en kandidatexamen, en högskoleexamen (eller till och med ett gymnasium för den delen) när du frilansar. Börja applicera i dag! Kostnaden för att få installation är minimal och det är ett utmärkt sätt att hämta lite extra pengar varje vecka från ditt eget hem.

Om du till exempel startar din blogg och får 10 gånger mindre trafik än i framtiden måste du ta ut 10 gånger mer för att få samma summa pengar från dina passiva inkomstströmmar. De tillhandahåller jobb bara i USA. Och även om du är en bloggare som lägger ut en del av ditt innehållsskrivning måste du vara en bra redaktör oavsett. Dessutom förblir min studentbas intakt även om jag flyttar städer, säger fysikläraren. Oavsett typ av intervju, var du beredd att svara på olika intervjufrågor. Det är svårt att hitta exakt lön för representanter för callcenter som arbetar hemma, Glassdoor.

Bokföring Och Bokförare

Ingen erfarenhet är nödvändig för att ansöka om TranscribeMe. Tillsammans med undersökningar kan du göra många saker som att läsa e-post, titta på videor och spela spel för att tjäna pengar. Men att vara heltid i affärer för dig själv kommer också med fler risker, högre kostnader och den ständigt närvarande potentialen för drifttider. Kom bara ihåg att du måste betala tålamod när det gäller kontanter på din blogg. BLS-löninformationen är baserad på den gamla affärsmodellen, säger Ogg. De kan översätta filer och dokument, eller transkribera och översätta konversationer och konferenssamtal. Instacart behöver matbutiker med full service och butik. Inlägg är bara öppna för de som bor i USA, Kanada, Norge, Brasilien, Danmark och Norge.

Jag gillar Jobspresso eftersom de har en hög volym jobb och de publicerar ofta. Och det har varit mycket framgång i att arbetssökande hittar dessa roller, som du kan läsa om på vår succeshistoria-sida. TaskRabbit kan vara ett bra sätt för dig att tjäna pengar på att arbeta hemifrån. Det är inte längre möjligt eller önskvärt för företag att ha alla anställda baserade på en central plats. En länk tar dig till granskningen av det företaget och den andra tar dig till den sida du behöver för att registrera dig. Alla företag som anställer arbetare för att arbeta hemma kan ha andra som också arbetar för dem. S-medborgare som bor i Texas föredras men sökande som bor var som helst i U. Medan det finns tidsfrister som ska uppfyllas är skrivande populärt eftersom du kan göra det var som helst med en internetuppkoppling, till och med en långsam, vilket innebär att du kan få betalt hemifrån, kaféet, under en flygplatsöppning eller efter barnen gå och lägg dig.

Det finns ofta olika scheman. Betalning sker varje måndag via PayPal. Företaget har inte callcenter i vanlig bemärkelse utan sysselsätter i stället över 20 000 oberoende agenter som arbetar på distans.

Känner till de viktigaste spelarna som anställer fjärranställda
Inget telefonnummer krävs, och du kan tjäna 5 under de första tio minuterna genom att genomföra profilundersökningen.

Bli en pengar Crasher! Gå med i vår gemenskap.

Kvalifikationerna inkluderar en examen och erfarenhet i den position du söker. Kirkus - letar ofta efter bokrecensenter. PayScale listar lönen för den genomsnittliga virtuella assistenten till 37 984. Även om det finns en stor efterfrågan på livs- och affärscoachar, hitta en nisch där du har erfarenhet. Du ska vara professionell och positiv och också ha en hög grad av självmotivation och ha förmågan att arbeta självständigt i ditt jobb.

När du utför din jobbsökning ska du leta efter beteckningen: Det kan tyckas uppenbart, men om ett fjärrjobb är platsspecifikt ska du se till att du är nära till den platsen. Det finns också den inbjudande komforten i din säng och soffa och frestelsen till en snabb tupplur. Vi har full stöd av vårt moderbolag, Swarovski. Till exempel kanske du kan tjäna kr25 för en undersökning om du är behörig. Bekanta dig med hemdatorer och har åtminstone en genomsnittlig arbetsförmåga att skriva. Många hembaserade arbetare tycker att de arbetar fler timmar, inte färre, loggar in arbetstid på kvällar och helger, bara för att det är där och de kan inte ignorera det. Oavsett vad du föredrar är tanken att skapa ett fysiskt och psykologiskt distinkt utrymme för ditt arbete.

kundsupportsrepresentant

De flesta företag är också mycket flexibla med schemaläggning. Om du i första hand vill fokusera på att tjäna pengar genom betalade onlineundersökningar kan Survey Junkie betala dig varje vecka. Skapa och redigera diagram och grafer efter behov.

#3 - Faktiskt
Slutsats.
Det finns olika sätt att arbeta hemifrån och få betalt med regelbundna veckobas.

Kodning

Anställer i Tennessee. Oavsett om du skriver in data för att spåra lager, leveranser, skapa affärsplaner eller mäta prestanda mot uppsatta mål, kräver detta jobb minimal datorkunskaper och erbjuder hög flexibilitet. Bobbys kurs är endast tillgänglig några gånger under året, så du måste gå med i väntelistan. Dell har jobb-hemma-jobböppningar inom många områden som kräver olika utbildningsnivåer och erfarenheter, från försäljning utanför till teknisk support till marknadsföringshantering. Jag pratade om självreflektion lite tidigare: Du måste vara amerikansk medborgare för att anställas på Measurement Inc och en kandidatexamen krävs. Med huvudkontor i Austin, Texas, erbjuder Dell jobb-hemma-jobb samt flexibla jobb som inkluderar både kontortid och arbete på distans. Du kan ansöka online, schemalägga en videointervju, ta en hålig session och bli rekryterad.