Hur Företagare Framgångsrikt Kan Arbeta Hemifrån

Så för att hålla på uppgiften, säger Lainey Melnick, ägare av Austin, Texas-baserade resespecialist CruiseOne, att det är en bra idé att skapa en rutin och hålla fast vid den. I mitt fall uppnås ofta en grov kompromiss. På det här sättet spenderar jag inte timmar av min värdefulla tid, bara för att bli lurad av det jag är skyldig. Om du lyckas hålla fast vid det kan företagande i slutändan leda till ekonomisk framgång och mycket frihet.

Skapa en Skype-vänlig miljö.

Att arbeta på distans och få dina uppgifter kan vara utmanande eftersom du kommer att interagera med klienter och andra via e-post och telefon - inte personligen - och du måste se till att du fångar all kommunikation mellan dig noggrant och effektivt. Om du arbetar hemifrån görs ditt arbete troligen 100 procent online. Ställ in ett arbetsområde som är separat från ditt hemutrymme om möjligt. Människor som har en arbetsrelaterad fråga bör kunna ringa mig direkt. Forskning har emellertid visat att äta frukt och grönsaker har en direkt koppling till den totala produktivitetsnivån. Här är fem tips och tricks för att göra arbetet hemma lika produktivt som en dag på kontoret. Ingen stress med garderob och smink.

Så är det inte så. Om du uppmärksammar några markregler från början kan du eliminera frustration, slösa bort tiden och när du arbetar hemifrån kan framgång bli din. Se till att du får tid att vara social och träffa medarbetare eller andra hembaserade arbetare när du kan. ”Vi är i uppdrag att hjälpa människor överallt att hitta ett jobb och ett företag de älskar. Det finns ett antal förmåner som följer med att arbeta för ett företag snarare än att vara egenföretagare.

Det enda undantaget är om det finns en nödsituation. Webbplatser som Care. Om du till exempel har en måltid som måste laga mat i två timmar, snarare än att vänta till 6:

Se till att din familj/SO/rumskamrater respekterar att du arbetar
Ta reda på hur dina medarbetare kommunicerar bäst praktiskt och håll kontakten med dem.

Känslomässiga överväganden

Det finns dagar jag bara inte är motiverad att arbeta. Spring inte din begäran till din chef när du passerar eller ens i ett e-postmeddelande. Ställ in pauspåminnelser. Våra passioner ligger inom några få områden: Under den senaste månaden har jag upprätthållit övningen från arbete till hem genom att gå vår hund omedelbart efter mig logga av och stänga av min dator. Ett separat arbetsutrymme innebär också att upprätthålla din arbetstid. Många con artister låtsas arbeta för hushållens namn företag, antingen direkt eller som underleverantörer. Att fysiskt koppla bort från arbetsytan är inte att undervärderas.

Plötsligt var de timmarna mina. Organisationer som är vana vid avlägsna anställda har ofta en budget för hemmakontorsutrustning. Till exempel kommer vissa produktivitetsappar att spåra hur mycket tid du spenderar på varje uppgift och till och med minimera distraktioner. Att arbeta hemma kan bli isolerande, såvida du inte försöker bygga ditt nätverk och upprätthålla relationer.

”Det tog mig några veckor att inse hur helt löjligt det här var. Se till att du regelbundet uppdaterar ditt CV och fortsätter att utveckla nya färdigheter. Det tar tid att vänja sig vid att skilja arbetstid från fritid, men så småningom kommer du att inse att det är okej att helt enkelt sluta arbeta för dagen.

Tillbringa mer tid med sina barn?

Tio Nödvändigheter För Hembaserad Arbetsframgång

Gå igenom en vanlig morgonrutin innan du börjar arbeta. Spendera några minuter i slutet av varje session på att sortera saker som pappersarbete eller tomma kaffekoppar. Jag gillar kortfattade och tydliga meddelanden, men jag vet att ju mindre ansiktstid jag har med människor, desto mindre vet de hur man tolkar min ton.

Att arbeta hemma är en modern bekvämlighet. Om du har hundar, träna dem tidigt och lägg dem i sina lådor eller på sängar när du försöker få arbete. Sociala medihanterare eller specialister kan också tjäna pengar genom utbildning och konsultation. En växande trend är att anställa en expert kontra anställa ett stort företag för att komma in och hjälpa till att lösa problem. Att använda din mobiltelefon som din primära kontortelefon kan vara acceptabelt, men tänk på hur tydliga samtal låter i ditt hem och hur ofta din operatör tappar samtalet. Bestäm om du inte behöver applikationer och program för textdokument, kalkylblad, presentationer, design, utkast eller FTP-filöverföringar.

Ignorera Texter Och Låt Telefonsamtal Gå Till Röstbrevlåda

Fungerar du bra i tystnad? Om du handlar online finns det ingen garanti för att säljaren till och med skickar produkten även om du har betalat. Fokusera inte på tid och ansträngning, fokusera på resultat istället. Jag känner mig inte redo att göra en policy för fjärrarbete. Ett av sätten att hitta bättre framgång för småföretag är att ta ett steg tillbaka och öva medvetenhet.

I slutändan är det viktigt att ta hänsyn till de faktorer som kan påverka din inkomst och ändra hur dina pengar rör sig genom din personliga ekonomi. Ditt företag kanske till och med glömmer att lägga till dig på sina onlinekurser. Även om du helt enkelt stänger ögonen och andas djupt i två minuter kan du få några av fördelarna med meditation och återfokus. Att ha ett hårt stopp har varit viktigt för mig när det gäller att upprätthålla balans mellan arbetsliv och liv, för det är det som flexibelt arbete egentligen handlar om, eller hur? Kommunikationsverktyg som Slack har gjort detta superlätt.

Arbeta Hemifrån: Reglerna

Vad händer om din bil går sönder och du inte kan komma på jobbet? Du kanske också märker att dagen försvinner, förmodligen för att du är sans struktur. Jag gillar tanken på att ta bort jobbet någon onsdag så att jag kan gå på ett äventyr med min son, även om det betyder att jag ska stå upp och arbeta på lördag. Beroende på hur mycket utrymme som finns kan du överväga att köpa ett stort skrivbord, bokhyllor och en bekväm kontorsstol. Webinarummet öppnar 15 minuter före live-tiden. Du kan också schemalägga några lunchmöten för att få lite mänsklig interaktion och säga adjö till ensamhet. Förutom obegränsad tillgång till Netflix och Facebook, har du också din hund som stirrar på dig, en hylla full av böcker och dina rumskamrater i nästa rum som tycks ha sin livstid.

Förmågan för anställda att arbeta utanför ett kontor är mer genomförbar nu än någonsin. Du kanske måste se till att din familj är ombord, eftersom offren också kan inkludera underhållning och semester. För dem som inte känner till marknadsföring via affiliate är det helt enkelt marknadsföring för remiss där du tjänar en provision. Oavsett om du är en frilansare på heltid eller en tillfällig telekommuterare kan det vara en utmaning att jobba utanför ett kontor.

Arbetar inte framför TV: n
Att ha ett genomtänkt schema eliminerar gissningsspelet om vad man ska göra nästa för hembaserade arbetare och hjälper till att garantera balans mellan arbetsliv och liv när du arbetar på distans.

Virtuella assistenter tillhandahåller administrativa, tekniska eller kreativa tjänster för bland annat hälsovård, juridiska, statliga och finansiella företag.

Animator

När du försöker vara lyhörd eller få ett svar bör din prioritering vara telefon, det är det mest engagerande sättet att kommunicera ansikte mot ansikte, vilket inte är möjligt när du arbetar hemma. Självklart har jag Slack och videosamtal, men jag planerar aktivt återkommande teammöten bara för att ansluta. Från att anställa en virtuell assistent till att odla grafisk design, är det vettigt att investera i rätt personer.

Utöka Din Cirkel.

Jag arbetar hemifrån idag och det är ingen enkel prestation. De spenderar halva mötet för att försöka ta reda på en bra tid att avbryta som inte stör de andra människorna som kan se varandras ansiktsuttryck. Detta är ofta höjdpunkten på min arbetsdag. Gör en sak åt gången, och du blir förvånad över hur mycket du kan åstadkomma. Mindre samarbetsytor som tillgodoser lokalbefolkningen och stadsdelar är också ett bra (och ofta billigare) alternativ. För att säkerställa att du känner dig stödd och ansluten till den "verkliga världen" rekommenderar vi att du blir en del av ett avlägset samhälle - antingen praktiskt taget eller personligen i ett lokalt samarbetsrum eller kollektiv.

Vanligtvis betyder det att jag tar 10 - 15 minuter ensam innan jag träffar familjen. I mitt fall, när Internet går ner, blir det nödvändigt att hitta någon annan plats att fungera. Kom ihåg att en frisk kropp är ett friskt sinne. Öppna ett par bloggar, artiklar eller nyheter och läs - det här sträcker sig för din hjärna innan du börjar göra vagnar mot ditt eget arbete. Det vanligaste sättet att registrera sig lagligt är som ett enskilt ägare, LLC, S-Corp eller C-Corp. Du behöver ett eller flera verktyg för att hålla reda på din ekonomi. Vissa är uppenbara och andra är inte så uppenbara. Det finns ett antal sätt att göra detta, men här är en start:

De bästa typerna av jobb-från-hem-jobb

Att lyssna på musik medan du arbetar kan bidra till att öka produktivitetsnivåerna och till och med öka kreativiteten. Du kan ha en arbetsyta hemma men anpassa ditt utrymme. Andra människor känner att online-interaktion, särskilt videochatt, är tillräckligt. Jag bär inte pyjamas hela dagen. Jag hade pendlat en timme varje väg, och jag ville att tiden skulle leva det liv jag ville ha. Gör din forskning för att locka hyresgäster och få en anständig avkastning från varje vistelse. Detta görs vanligtvis för företag som behöver dokumentation av möten, workshops, konferenssamtal eller podcast. Det anger tonen för arbetsdagen.

Matcha din musik till uppgiften.

7 Work From Home Tips du behöver för att vara framgångsrik

En av de största frustrationerna för någon som mig, som driver ett frilansaffär från mitt hem, är att det jag gör ses som en tjänst. FÖRFARAR FÖR HEMSTILLBALANSEN? Poängen här är att upptäcka när du är mest produktiv och bygga ditt arbetsschema runt dina höga produktivitetsperioder. Jag har varit nöjd med min affärspartner och vi letar efter människor med rätt kompetens för att hjälpa oss. Projekt professionalism. När du börjar spendera pengar kommer du sannolikt att hitta fler sätt att spendera ännu mer. Även om du är mycket introverad och inte gillar att umgås, prova några interaktiva upplevelser så att du känner till dem om du någonsin bestämmer dig för att du vill ha dem.

Dela detta inlägg

Belöningar - För vissa som arbetar hemifrån kanske du inte kan kontrollera denna ingrediens. Bank of japan vill ha global reglering av vågen. Att arbeta hemifrån kan vara mycket produktivt, men det kan också gå mycket fel. Det finns dock några problem som du kan stöta på när du arbetar hemifrån, och dessa är inte så flexibla. Men för oss som regelbundet arbetar hemifrån ― vet du att det här är en fantasi. Men trots dessa övertygande fynd tvekar många företag fortfarande att erbjuda flexibla arbetsalternativ. Här är några saker du bör tänka på innan du lämnar ditt "riktiga" jobb för att arbeta hemifrån. Du kanske också förvarar en dagbok där du reflekterar över den dagens händelser och noterar vad du kunde kolla in din uppgiftslista.

  • Följ mig på Forbes, Twitter och Google+.
  • När du arbetar hemifrån behöver du inte rädslan för att någon annan ska "fånga" dig i handlingen när du är efter för distraktioner.
  • Lär dig hur du kan hitta och anställa rätt talang med hjälp av LinkedIn Talent Solutions.

Online Juror

Jej, du kan spela snooze-spelet, men pojke det känns fantastiskt att ha spikat massor av arbete före kl. När du arbetar hemifrån pratar kvaliteten högst. Det här jobbet innebär i huvudsak att lyssna på ljudfiler, till exempel föreläsningar eller läkares medicinska dikter, och sedan skriva ut vad du hör. Multitasking fungerar inte, och det kan sakta ner dig. Gör en sak åt gången, och du blir förvånad över hur mycket du kan åstadkomma. Överväg sedan undervisning via Skype eller via en förinspelad session genom organisationer som K12 och Connections Academy. Min familj är alldeles för upptagen för att spela sekreterare för mig. Många teleoperatörer befinner sig ensamma när de först slutar arbeta på ett kontor och måste vänja sig vid bristen på kamratskap.

Persons hembaserade företag
Se till att förespråka dig själv och tydligt ange de framsteg du har gjort under den senaste veckan, vilka mål du har överträffat och vilka projekt du har ledt.

Det kräver fokus, hängivenhet och perfektionering av konsten att ignorera livets lilla distraktioner - som din postman, som bara verkar ringa på dörrklockan när du är djupt in i ett projekt, eller grannarna pratar om det utanför ditt hemmakontor. Dessutom kan det finnas vissa resevillkor som du inte känner till. Tillsammans med kortvariga, uppdragsrelaterade mål, se till att du också är tydlig med de bredare karriärmålen och syftet du strävar efter att uppnå.

Är ditt jobb lämpligt att arbeta hemifrån?
Det första steget att gå med i framgångsrika mammor är inte att hitta ett jobb eller starta ett företag.

Var Säker På Att Du Har Vad Som Krävs För Att Arbeta Hemma

Låt dem veta att om du till exempel stänger dörren så betyder det att du arbetar och måste vara i fred. Ibland är jag så trött på morgonen, jag vill inte ens höra min egen röst - än mindre prata med andra med den. Som nämnts tidigare är en av fördelarna med att arbeta hemifrån förmågan att tendera till vissa personliga uppgifter (rimligen sett) under arbetsdagen. Överväg varje begäran på individuell basis och se till att chefer följer riktlinjerna konsekvent, så att de anställda vet att policyn är rättvis för alla. När jag arbetade på ett kontor, folk som lämnade vid 5:

Kom ihåg dina styrkor och dela upp ett mål i uppnåliga mindre uppgifter för att behålla din känsla av syfte och produktivitet. Du kan öppna dina egna konton, som en IRA eller solo 401k. När du tar pauser blir du mer produktiv, "tillägger Kanarek. "

Håll Strikta Timmar.

Om det är lätt att uppskjuta på ett tråkigt kontor är det tusen gånger lättare när du är hemma. Arrangera kvartalsvis eller halvårlig offsite för teammedlemmar att spendera tid tillsammans ansikte mot ansikte. Ditt hemmakontor. År 2019 är det absolut inte sant. Att lyssna på mjuk musik medan du arbetar kan hjälpa till att lindra stress och ge dig driv till arbetet. Fjärrarbetare kan lämna när som helst för den typen av saker. Dra fördel av tider när dina barn underhåller sig själva. Med ett jobb-hem-jobb blir ditt hus ditt kontor och så måste du behandla det som sådant.

Telestyrningspositioner inkluderar kundservicerepresentanter, handledare och till och med frontline sjuksköterskor. Det kan vara svårt att behålla din motivation om du inte brinner för vad du gör. De kan hjälpa dig genom att ta hand om något av det mer vardagliga arbetet medan du fokuserar på de stora bilderna och gör det du gör bäst.

Det är en färdighet som betalar utdelning längs vägen. ”Du har fortfarande låg- och höjdpunkter, men du är bättre beredd att rida på vågorna och njuta av åkturen. I mitt sista jobb var mitt kontor bredvid ett öppet planområde med musikblåsning och Nerf-vapen på väg. Och jag kommer att inrätta butik från min soffa, mitt köksbord, mitt kontor.

Använd produktivitetsappar

Klänning För Arbete

Det betyder att du kan få saker gjorda från sängen, i dina pyjamas, omgiven av en miljard skålar med spannmål. Här är några saker du bör tänka på om du arbetar hemifrån: Skämt om hur du måste ha nämnt din kommande semester redan sex gånger, och nämn den sedan igen.

Du kan bli ensam som solopreneur.

Detta kommer att förhindra att du sover för sent och kommer att hålla dig på en hälsosam sömnplan. Bördan ligger på dig att ställa in din arbetstid, hålla dig till dem, faktiskt arbeta under dessa timmar och vägra att låta någon annan avskräcka dig från idén att du verkligen är anställd. Sen borstar jag tänderna. Det finns utmaningar med att arbeta hemifrån, och inte alla är glada att göra det. Se också till att din arbetsyta är konfigurerad med allt du behöver: Ta pauser under dagen som om du arbetar på ett kontor och använd din lunchtid på lämpligt sätt. Du måste förmodligen experimentera med kommunikation under de första dagarna när du arbetar hemifrån. Optionrobot.com recension besök webbplats, tabellen nedan visar 8 förluster i rad, sedan en ITM och sedan ytterligare 3 förluster i rad och enligt denna ex-användare av BinaryOptionRobot. Ta också reda på hur mycket du vill betala för dina färdigheter.

Men inte alla har ett separat kontor i sitt hem, och att hålla två maskiner är inte alltid realistiskt. Detta beror på att denna åtskillnad kan påverka hur du betalas. Jag lärde mig det här hårda sättet när en klient inte fick en betalning på kr2019 för gjort arbete. Övervinn de invändningar du förväntat dig. Var inte en drömmordare. Se till att du följer utvecklingen i din bransch.

Innehåll
Tänk på vad du behöver för att göra det "värt det" att lägga in din tid och vad du rimligen kan förvänta dig.

Investera I Teknik

Människor som har en arbetsrelaterad fråga bör kunna ringa mig direkt. Du bör också överväga att gå vidare till något annat om du känner att din passion sjunker. Det är lätt att vänja sig till de sociala aspekterna av att arbeta på ett kontor, till och med de distraktioner och irritationer som kan ha stört dig några dagar.

Du kan träffa karriärspärrar. Du måste kunna sparka dig själv i redskap, även om du inte behöver. Om du spenderar mycket tid på telefonen eller i videokonferenser varje dag eller vecka, ska du avsätta tid i ditt schema varje dag för samtal eller videochattar. Håll TV: n på i bakgrunden. Så om du funderar på att erbjuda flexibla arbetsarrangemang hos ditt företag är här några bästa metoder du kan följa för att få ut mesta möjliga av dem. Har du en stilguide? Behöver du mer inspiration?

Hur Man Bryter Ett Hyresavtal Utan Straff

Gonzales säger på Glassdoor: Innan du bestämmer dig för att övergå från ett kontorsjobb till att arbeta från ditt hem, ta dig tid att fundera över om du verkligen är beredd att lyckas i denna typ av arbetssituation. Jag borde ha varit född i Europa. Det första steget är att skapa en tydlig policy som chefer kan använda för att överväga anställdas förfrågningar om flexibelt arbete. Här är en lista med korta uppgiftssajter som du kan kolla in om du är intresserad. Kommunikation håller eveeryone på samma sida och undviker stress och skada känslor. Globala marknader till hands, hur tjänar mäklare pengar? När du arbetar på ett kontor är det lättare att skilja arbetstid från resten av ditt liv.

Poängen är att när det finns mycket färre avlägsna anställda och det inte finns någon policy för att rymma dem, blir dessa anställda mindre bidragsgivare, oavsett hur äldre de är. Hemmakontor är ett pågående arbete som kan förbättras med tiden. Det måste finnas en fysisk plats där du "går till jobbet". När du tar pauser under dagen, ta promenader eller göra fysisk aktivitet. Jag använder också ett headset med min telefon, så jag kan skriva anteckningar medan jag gör intervjuer och håller händerna fria under långa samtal. Ta reda på vilka program du behöver för att effektivt kunna utföra ditt arbete. ”Enkelt är hela idén om att göra banan igen med vacker design, inbyggda verktyg för budgetering och sparande och äkta mänsklig godhet. Shah föreslår att du ökar din verksamhet så länge du kan.

Telecommuting har definitivt sina förmåner: ”Så här arbetar man hemifrån effektivt. Se till att schemalägga tid för regelbunden träning, håll hälsosamma snacks runt huset och kom ihåg att dricka mycket vatten. Flytta ditt arbetsutrymme och riktning runt tills du är lycklig. När du är i ditt eget hem kan det vara frestande att spendera tid på att förbereda en riktigt trevlig frukost och lunch för dig själv, hugga och laga mat ingår. När det är på varvet är det personlig tid. Du kanske vill prata med din organisations IT-avdelning för att ta reda på vilka digitala säkerhetsresurser som finns tillgängliga. Det är bara några minuter i början av varje lags videokonferens för människor att chatta om sina helger, sina barn - saker som får kollegor att känna sig som andra människor istället för bara medarbetare.

Jobb

Överväg att ta en kort promenad innan du börjar din arbetsdag. Ta pauser när du behöver dem och inse att du bara gör ditt jobb i en ny miljö. Även om den här första punkten kan verka som en icke-brainer, kommer brist på effektiv schemaläggning att landa dig i ett hål som tar mycket kvälls- och helgtid att gräva dig ur. Be din arbetsgivare att tillhandahålla eller ersätta dig för professionella versioner av relevant programvara. Skriv snabbt ner alla saker som behöver göras i början av varje dag för att stanna kvar. Vissa hembaserade positioner tenderar att vara mer frilansande till sin natur, så medan du har en "chef" är det inte på samma sätt. Det finns de strikta gränserna för vad som kan anses som avdrag eller krediter vid din återkomst.

”Varsity Tutors är en levande inlärningsplattform som förbinder studenter med personlig anvisning för att påskynda akademisk prestation. Tänk på att använda ett samarbetsutrymme och registrera dig för meetup. Känner mig utelämnad: Men jag har känt mig mycket mer i fred sedan min make och jag enades om att sätta dessa gränser. Du kan bli ensam som solopreneur.

Eftersom dessa applikationer kan vara svåra att skriva, vänder sig dessa företag ofta till begåvade bidragsförfattare. Effektiv tidsstyrning är avgörande om du vill fortsätta träffa dina tidsfrister när du arbetar hemifrån. Oavsett hur avlägsna arbetare hanterar sina unika omständigheter, är dock många av de underliggande frågorna de står inför. Så här följer Mike Gutman, 37, marknadschef på FlexJobs, Fort Collins, Colorado:

  • Oavsett om det fungerar på distans för ett företag eller startar ditt eget företag, finns det ingen brist på möjligheter att arbeta hemifrån.
  • Multitasking fungerar inte, och det kan sakta ner dig.
  • Om en av dina händer håller en sked eller en gaffel eller en kniv eller en burk eller en mugg eller en fruktbit, kan du helt enkelt inte skriva ordentligt.
  • Att arbeta hemifrån kan orsaka problem om uppgiftsmålen inte kommuniceras effektivt.

Har Du En Säkerhetsplan?

Jag har varit nöjd med min affärspartner och vi letar efter människor med rätt kompetens för att hjälpa oss. Med tanke på uppmärksamheten som online-säkerhet har fått förväntas detta jobb växa stadigt under de kommande åren. Inte längre ringer människor upp en resebyrå för att köpa sina flygbiljetter och boka hotell. Din kropp måste röra sig. Även om det krävs för någon att ta vad jag har tillhandahållit och sedan publicera det.

Se till att din familj är ombord

Liberty ömsesidig Försäkring

Eftersom synlighet kan vara en viktig faktor för vem som blir befordrad (eller syndabockad) tillbaka på kontoret, kolla in så ofta du kan med kollegor och överordnade. Här är ett nyhetsflöde: Så när det är dags för lunch eller en mellanmål, dras vi omedelbart till de vanliga snacks, som chips, chips, kakor eller restpizza. Medan jag tycker om att vara med min familj vet jag utan tydliga gränser att de alltid kommer att vara på mitt kontor.