Bekännelser från en Stay-at-Home mamma i Kanada: Att tjäna pengar är inte lätt

När min dotter var 2 månader gammal blev jag ensamstående förälder för om jag hade stannat kvar med hennes pappa skulle det ha satt oss båda i fara. Jag KAN hjälpa dig med den andra delen. Använd din talang för att blanda ord tillsammans för att tjäna pengar.

Att skapa det perfekta inlägget för Facebook, Instagram eller Pinterest är svårt, men det är oerhört viktigt för företag som vill bli uppmärksamma och engagera kunder. Studien bestämmer den bästa rörliga genomsnittliga övergångsstrategin, låt oss prata om dessa ytterligare. 28 000 till 52 000 dollar. Om en person säljer 35 uns bröstmjölk per dag för kr2. Men om du längtat efter att vara en hemma mamma, kan en närmare titt på din budget visa att det är mer ekonomiskt möjligt än du tror med bra pengehantering.

Intäkter för landskapsdesign och underhåll kan vara mycket givande om det görs rätt.

Jag visste att jag ville stanna hemma, och jag visste också att jag behövde arbeta. Har du något annat arbete hemifrån? Det finns massor av jobb tillgängliga, och du har möjlighet att använda dina unika färdigheter och erfarenheter för att hitta rätt nisch för dig.

Du kan vara den personen, oavsett din kunskap eller expertis. Tjäna pengar genom att flexera din kreativitet: Företag behöver feedback om användarupplevelsen på sina webbplatser och de betalar dig för att få den.

Serie 8: Freelance Writing

Life Coach, Budget Coach, Wellness Coach, Business Coach

Liksom ovan nämnda webbplats har jag varit på Mike's webbplats mer än tio gånger inom de senaste dagarna. Att bli rik på en liten lön, han säger att livet är tufft. Du kan läsa mer om Bestmark och hur man kan tjäna pengar på dem här. VIPKID och DaDa är båda ansedda växande företag som hyr engelsktalande för att arbeta med barn i Kina en-mot-en via internet. I dagens värld letar alla efter data. För att inte nämna, det finns många undersökningar som, efter att du har använt den senaste halva timmen på att slutföra den dumma saken, tar dig till någon skräppost-sida där du ber dig registrera dig för tidskrifter eller offert för sjukförsäkring.

Du kan främma vänner.

Bli En Virtuell Assistent

Anledningen är enkel: Klicka här för att kolla in det på denna webbplats. En återvinningsverksamhet kan vara lukrativ för en mamma som är hemma. Kontrollera noggrant jobböppningarna först eftersom det finns många bedragare i arbetet från hemvärlden. Hur man öppnar ett mäklarkonto i singapore (och välj rätt mäklare). Vi planerade för denna förändring i vår ekonomi (genom att spara en inkomst och leva på den andra - bästa tipset någonsin) och var beredda på vad som låg framåt.

Det finns verkligen massor av jobbalternativ för att bo hemma mammor... men vad jag är bekymrad är bloggning den bästa typen av hemmajobb. Mina vänner på FlexJobs. När du accepterar ett mysteriumshoppingjobb får du chansen att betygsätta butikernas kundservice. Läs mer om hur Verizon Media samlar in och använder data och hur våra partners samlar in och använder data. Om du inte investerar varje månad, slösar du dina resurser. Detta sparar massor av tid och jag är mer än glad att betala någon annan för att göra saker jag inte gillar (eller bara inte har tid att göra). Gör en sökning på Craigslist så hittar du säkert ett jobb du enkelt kan tjäna pengar på på din fritid.

Det är ingen hemlighet att jag tycker att bli en konsult är en stor karriärrörelse. Du kan till och med undervisa hemifrån medan dina små sover under natten. Det här är mycket säkrare investeringar än att köpa aktier i ett enskilt företag. Det finns massor av legitima sätt att tjäna pengar hemifrån. Låt en utländsk student bo med dig. Jag är INTE ett tekniskt geni.

Du måste genomföra en bakgrundskontroll, men det här jobbet är fantastiskt eftersom du redan har ett hem och måltider för att ge barn.

Poängen

Klänning för framgång. Medan andra länder prioriterar att stödja mödrar och barn, är amerikanska familjer som mina kvar att räkna ut det för oss själva. Hur söt är det? Jag älskade verkligen att göra den här typen av arbete och tycker att det är den perfekta sidokupan för mammor. Du kan komponera under tupplur eller TV-tid. Idag vill jag dela en sniktitt på min bok, You Can be a Stay At Home Mom on One Income {tips om pengesparande}, där jag bland annat pratar om att tjäna pengar hemifrån. Nu, sedan jag har gjort det här hemma mamma grej ett tag, började jag tänka på alla sätt att vara hemma mamma sparar pengar! Bara för att jag ville vara hemma med mitt barn betydde inte att vi ekonomiskt kunde göra det.

Det orsakar henne mycket stress och jag får höra att hon ofta kommer hem med en enorm huvudvärk och kämpar för att sova på natten. Många kvinnor väljer att sluta jobba och stanna hemma så att de kan vara med sina barn. Älskar pälsiga vänner? Registrera dig gratis just nu och få en kr10 bonus! Hon arbetade deltid och tjänade lätt kr1200 per månad med bara några få kunder. Det kan också vara personen som vet hur man sätter ihop rätt kunskap som människor behöver och som kommer att hjälpa människor!

  • Det är svårt i början men får dragkraft över tid.
  • Och din pappa är rik?

Frilansredigerare Eller Korrekturläsare

För att tjäna pengar som frilansförfattare skriver du artiklar som vanligtvis är mellan 800 och 3 000 ord som blogg- och webbplatsägare betalar dig för. Leverera tidningar. (Jag hade inte heller någon aning om hur svårt det är att vara en mamma som är hemma - och jag inser nu att det här jobbet gör att jag faktiskt kan njuta av att vara en mamma som hemma!) Så det finns ingen tvekan om att det finns absolut mammor som gör en stor inkomst som säljer saker de använder + kärlek. Så vad händer om du bara har lite ledig tid varje dag och vill tjäna lite extra på sidan utan att behöva spendera något. Som, på något sätt vann du en bloggers jackpot och varje bloggare i världen gav dig lite pengar. Det är fantastiskt att lära sig hur många uppgifter varje dag har förvandlats till att göra pengar! Din modekänsla kan användas mycket om du använder den för att hjälpa andra att välja vad de ska ha på sig och hur.

Från insidan klaff

Det är en galen historia. Människor och företag av alla slag behöver logotyper, visitkort, inlägg på sociala medier, t-skjortor, muggar, blymagnetdesign, omslagsbok, bilder för blogginlägg eller kompletta webbplatsdesign. Du har absolut inte positivt råd att vara mamma som är hemma hemma. Gå till eBay och öppna ditt eget konto och betal sedan upp den lilla avgiften för att kunna lista upp ett eller hundratals saker du vill sälja.

Hitta prisvärda alternativ för barnomsorg

Det finns SÅ många helt legitima och flexibla jobb hemifrån för mammor - du måste bara ha det tillräckligt dåligt för att STARTA och få det att hända!

“Kan du tänka på något annat jag kunde göra istället? Din vinst är skillnaden mellan vad du debiterar dina kunder och vad drop ship-företaget debiterar dig. Författare för bloggar arbetar på frilansbasis för att producera artiklar om olika ämnen. Lär andra att utföra övningar. Som sagt jag känner damer som gör en dödande på Norwex och Tupperware och eteriska oljor. Så hur mycket kommer du att spara årligen genom att ta hand om ditt eget barn hemma?

Social Media Specialist

Om du är en hemma-mamma och är intresserad av att tjäna extra kr500 (eller mer!) För att fånga uppmärksamheten och göra försäljning måste dessa marknadsföringskampanjer vara välskrivna. Heltid föräldraskap var non-stop från åtta till sex, vid vilken tidpunkt min man kom hem och vi delade "andra skiftet. "Jag tullar inte ens. Frontier mining 1080, för en helt decentraliserad pool rekommenderar vi starkt p2pool. Om du brinner för att skriva men inte tror att du kan göra tre inlägg per vecka kan freelancing vara en bra passform för dig. Vem vet, även om detta börjar som en av de enkla affärsidéerna för självföretagande, kan det bli ett stort företag för dig, särskilt om du kan säkra kontrakt med flera företag runt din stad eller stat. Daghem är dyrt, ingen vill vara borta från sina barn, och det är inte alltid lätt att hitta ett jobb efter att ha tagit ledigt att få barn.

Hitta Ett Deltidsjobb Hemifrån

Aktiva användare med högt rykte tjänar extra kr50 + per månad i bara 5-10 minuter om dagen och lyssnar på några blivande musiktalanger. Om du bestämde dig för att tjäna lite pengar medan du stannar hemma med barnen för att finansiera något specifikt - som en kommande semester någon annan oförutsedd kostnad - kan du kanske sluta arbeta efter att du har nått ditt mål. Fortfarande förvirrad över hur installationen fungerar? Jag har vänner som har tjänat några hundra dollar för ett enda fotografi! Genom att visa annonser på dina sidor kan du tjäna pengar varje gång någon besöker din blogg.

Utan teknisk erfarenhet kan vem som helst lansera en blogg för under kr3 per månad. Det är lätt att komma igång med dessa webbplatser - ladda bara upp dina foton. Det hjälper dig att förstå hur du publicerar på publiceringsplattformar som Wordpress. Men om du planerar framåt och håller dig i spelet, kan saker och ting bli annorlunda. Börja med att kontrollera webbplatser som Wizzley, en webbplats som gör det möjligt för författare att registrera sig och gå med utan att behöva betala några avgifter. Om du är en bra förare och har en stor bil kan du erbjuda skoltransporttjänster till barn i ditt område. Det finns massor av människor och företag som byter folk som letar efter hur man kan tjäna pengar som en hemma mamma. Och när du gör det kommer du att tjäna mindre än vad du hade hållit en fot i arbetskraften när du tog hand om dina barn.

Okej, Så Var Börjar Jag?

Så jag forskade. Inte lika svårt som att betala (mina förtjänta pengar) för någon annan att spela med honom, någon som kanske bryr sig om hans fysiska välbefinnande - men säkert inte skulle kunna ta hand om hans känslomässiga välmående på samma sätt som jag gjorde. När du är klar kommer det att ge dig en speciell länk. Det belopp du tjänar beror på dina mål och hur hårt du är villig att arbeta för att nå dem. Denna specifika idé skulle inte vara för mig, för tanken på att ha totalt främlingar som kommer in i mitt hem regelbundet är WAYYYY utanför min komfortzon. Jag kan försäkra er, det gjorde jag inte skriva den här artikeln i dag och ändå gör mig pengar.

Det är mer än min inteckning, folkens. Om du har besparingar kan du välja en sjukförsäkringsplan med hög avdragsgilla för att hålla premier mer prisvärda. Paribus får pengar tillbaka för dina köp online i butiker som Target, Walmart och mer. Här är de goda nyheterna: Efter att jag fick min andra son hade jag ett överutbud av mjölk så jag bestämde mig för att undersöka ett företag som heter Tiny Treasures.

Lär Dig Engelska Online

Familjer betalar gärna för den tjänsten! Om du betraktar dig själv som en expert inom en viss nisch eller strävar efter att bli en kan du arbeta med dina skrivfärdigheter och skriva artiklar för extra pengar. Du kan också sälja dina foton som lagerfoton på internet - men du måste ladda upp massor av bilder (och de måste vara utmärkta) för att få en heltidsinkomst på detta sätt. Här är min gratis Potty Training målarbok som du kan ladda ner genom att klicka på bilden nedan. Men mediekonstruktioner av SAHM som har "valt ut" från arbetsplatsen som ett personligt val dämpar de komplexa faktorerna som formar kvinnors beslut att lämna en karriär, inklusive påverkan från mäns krävande arbetskulturer på deras kvinnors "val" att inte återgå till betald anställning; problemet med barnomsorg; och hur de strukturella förhållandena för patriarki som upprätthåller könsobjektivitet i hushållet konspirerar med verkligheten av graviditet (som försvagande graviditetssymptom), vilket resulterar i enorma obetalda hushålls- och mödrararbete.

Det finns många andra som tjänar mellan kr1 000 - kr4 000 per månad. Innan du börjar med detta bör du dock se till att det inte finns några speciella lagliga begränsningar för att göra detta i din stad eller stat. Funderar du på att starta en blogg? Istället kan vi nu ganska enkelt dela våra berättelser och idéer via e-böcker och skriva ut böcker genom självpublicering.

Checka ut videon nedan för att se några exempel på VIPKID-klasser i aktion! De säljer sina skapelser, till exempel smycken eller broderade presenter. Vill du bygga ett eget företag? De flesta artiklar som jag hittade angående arbete hemifrån jobbade inte vetskapen mot de företag de marknadsförde, ge hur mycket du kan tjäna, kvalifikationer krävs, hur du kommer igång eller om du kunde göra det hemma med barn... och det är därför jag startade den här bloggen. Jag var redan hemma med mina barn då. Naturligtvis händer saker inte alltid som planerat. Innan du dyker in igen, använd dessa tips för att göra att arbeta hemifrån till en mycket trevligare - och lönsamare - upplevelse: Jag gjorde en kort video som försöker förklara hur det passar ihop.