Hur Man Säljer Foton Online

Du kan prova denna taktik oavsett om du är intresserad av livsstilsfotografering, gatufotografering - eller någon annan konstnärlig stil. Ladda upp till olika webbplatser (eller inte?) Studier har visat om du gillar det här blogginlägget - du kommer också att älska följande artiklar. Stockfoton används av företag i presentationer, annonser, webbplatser, broschyrer och mer.

Med tal om siffror har mer än 180 miljoner dollar redan betalats ut till fotografer. 60 procent plus kr0. Du kanske också vill kolla in våra andra guider: Om du vill veta mer om hur hon gjorde det - kan du läsa hennes historia här. Det är också viktigt att notera att om du accepterar att sälja dina foton enbart på iStock, blir du en engagerad användare och får som belöning en andel på 22-45% från dina säljare. Det är just därför vattenmärkning av dina onlinebilder är viktigt.

 • Bortsett från de stockfotografier som finns ovan kan du också försöka sälja dina bilder på marknadsplatser.
 • Detta är svårare än det låter eftersom stockfotobibliotek försöker locka dig in med betydligt bättre utbetalningar om du tecknar exklusivitetskontrakt med dem.
 • Det kan vara ett tufft val, men här rekommenderar jag att du närmar dig.
 • Men framför allt har du kraften att sprida ditt meddelande till nya uppsättningar av människor genom att använda hashtags i dina inlägg.
 • IFTTT är ett gratis verktyg som kan hjälpa dig skapa andra användbara integrationer mellan appar som vanligtvis inte integreras, som Instagram och Dropbox.
 • Med lite arbete och några enkla, billiga verktyg kan du tjäna lite extra kontanter genom att sälja dina bilder online.
 • Fler och fler tar reda på hur du kan tjäna pengar genom att sälja foton online - vilket innebär att du kan möta mycket konkurrens för att få dina foton märkt.

Du debiteras för produktionen, men om du har rätt prissättning kommer du fortfarande att få anständiga intäkter. I själva verket kommer du att ringa alla bilder och få besluta hur, när och var du ska marknadsföra din fotografering online. Gör dem inte så generiska att de blir ett meme.

Det har dock över 30 miljoner användare och flera olika sätt att sälja dina foton via deras plattform. 6 sätt att tjäna pengar med reklam på din blogg och webbplatserna för att hjälpa dig. Mt4copier.com recension besök webbplats, några investerare kan ha många kopior och inte tappa på otaliga erbjudanden, bara för att låta dem kasta sina egna pengar på en enda ensam industri. Arkivfoton är inte det enda sättet att gå, vi har också diskuterat flera andra metoder ovan. Nu ska vi berätta varför att använda din egen webbplats, sociala medier och marknadsplatsen Displate för att sälja dina bilder online är ett så klokt beslut - och mycket fördelaktigt för fotografer.

Det är 100% gratis för dig att gå med i Displate, marknadsföra dina konstverk till salu och börja tjäna pengar! Stockvaults program är lite annorlunda eftersom det är ett inkomstdelningsprogram där du kan tjäna pengar via Google AdSense och donationer. Det sparar mycket tid. De tar ut kr50 hanteringsavgifter för varje köp.

Om du är en professionell fotograf kan du helt enkelt sälja dina bilder online på plattformar som Etsy & Shopify.

Exempel På Stockfotografi

Photocrati (http: )Photo spin är en kommande fotosäljningstjänst med många alternativ. Naturligtvis kommer du inte bli rik. Handla med en global marknadsledare inom valutahandel, eftersom CFD: er är hävstångsprodukter erbjuder de betydande fördelar och nackdelar jämfört med vanliga aktier eller terminer. Lägg till en blogg och stark närvaro på sociala medier och se din publik växa med tiden.

Se bara till att du har något sätt att tillföra värde till processen, som att arbeta med många olika kanaler - annars kan de enkelt bara lista sitt arbete på själva aktiewebbplatserna och skära ut mellanhanden. De är en allvarlig utmanare att köpa något på din webbplats. Bitcoin och crypto t-shirts och merchandise, coinmama kräver minst 60 $ köp och debiterar en transaktionsavgift på 5. Men tänk om byrån har några problem (det hände! )Dessutom kräver inte Alamy exklusivitet och tillåter fotografer att sälja bilderna till var fotografen vill. Graduate till gdax, ripple har många hatare och jag har blivit bränd av det själv tidigare - jag sålde 30 000 XRP till 20 cent ... smärtsamt. Idag är sakerna ungefär samma: Det fantastiska med att sälja bilder online är att du inte behöver någon specialiserad utbildning, möjligheterna är rikligt och för det mesta behöver du inte en webbplats för att komma igång. Vill du sälja dina egna bilder online och se dem visas över hela världen?

Letar du efter platser att sälja dina bilder online? Du kan ta online-betalningar, skydda dina bilder med ett lösenord och vattenstämpel och sälja dem med en mängd olika licensalternativ. Den mest grundläggande prenumerationsplanen är gratis, men du måste betala 22 procent i transaktionsavgifter.

Kontrollera din marknadsföring och kampanjer

Amazons Echo Lineup: Vad är skillnaden?

Om du har en kärlek till fotografi, varför inte skriva om din passion genom att skapa en Amazon Kindle-bok? De som gör det kan ladda upp via en webbläsare (för bilder under 50 megapixlar) eller FTP, tagga bilden med metadata och nyckelord och bifoga utgivningsformulär (krävs definitivt för nakenhet/R-betygsinnehåll, som är tillåtet), vänta sedan på godkännande av varje bild och försäljning. En annan är att du är den enda som säljer på din webbplats, så ingen konkurrens.

Med icke-exklusiva bilder tjänar du 40% av varje försäljning. Getty har dock vissa regler när det gäller vilka bilder de anser som "webbplatsmaterial", e. Om du vill sträva efter detta sidostörning på allvar, kan du behöva en bra kamera, ett stativ och lite belysningsutrustning. Hur mycket människor ser din bild - efter att ha blivit godkända kan du sälja foton online.

 • Du tjänar pengar varje gång dina bilder godkänns och laddas ner - Upp till 70% på exklusivlicenser för anpassade förfrågningar och utmaningar och 50% på prenumerationer.
 • Om dina foton från albumet blir sålda kommer du att tjäna standard 5 dollar per foto och om foton som publicerats av andra (som du lagt till i ditt album) blir sålda kommer du att tjäna en provision på USD0.
 • Det licensierar också ditt sammanhang och betalar dig mer för det.
 • Men icke-exklusiva bidragsgivare tjänar 25–50% och exklusiva foton genererar 27.
 • Den ena är genom 'Portfolio Marketplace' och den andra är genom 'Requests and Challenges'.
 • Titta noga på deras aktiviteter under hela processen - från att ställa in för en fotografering till efterbehandling och redigering.
 • Du vill INTE det - lita på mig den här.

Så Här Säljer Du Fototryck, Produkter Och Fotoböcker

Varför ska en person köpa av dig och inte från någon annan? Med många företag som skickar flera gånger varje vecka eller till och med dagligen, kan det inte vara lönsamt att hyra en designer just för detta syfte. Skapa en blogg eller webbplats: Etsy är en marknad där miljoner människor kommer att köpa handgjorda föremål men det kan också vara en plats att sälja dina bilder. Gratis 10.000 kr demo-konto för binära optioner, £ 5 Handelsbelopp:. Om du vill finslipa dina fotografikunskaper, ansluta till de bästa talenterna medan du tjänar extra pengar, bör du prova EyeEm.

GL Stock Images
Dessa 18 kreativa idéer hjälper dig att hitta ett fotografiämne på nolltid!

Gör 50% rabatt på dina högkvalitativa djur- och naturfoton. Den bästa platsen för att lära sig att sälja fotografier på internet är din personliga webbplats. Lagerbilder kan inte ha många märken och logotyper i sig - bilder med upphovsrätt eller varumärken kan också få betalt. 25 timmars fotografering, redigering och bildtext av ett Instagram-inlägg. Jag använder Canon eftersom min första kamera var en Canon, inte av någon annan speciell anledning. Du får en ganska rättvis skakning på Pond5, med 50 procents provision. Slutligen, se till att dina foton är av hög kvalitet, ljusa och fokuserade.

Pond5
Depositphotos har sina provisioner baserade på bidragsgivarens erfarenhet och status på plattformen, såväl som upplösning och licenstyp.

Snapped4u

Men det är inte nödvändigt, och du kan också tjäna extra pengar på att sälja dina smartphonefoton också. Det finns bara ett sätt för dig att ta reda på! EyeEm delar varje försäljning med dig 50/50, med foton som säljer från cirka 15 - 190 kr. De bästa paypal-alternativen för tonåringar under 18 år. Vad behöver jag vara medveten om? Dessa säkerställer att varje skickat foto får samma exponering. Enligt deras webbplats har mer än 500 miljoner dollar i utbetalningar till deras bidragsgivare uppfyllts. Nästa dag hade han över 15 000 dollar i order.

Instagram och Pinterest är båda mycket visuella plattformar, och båda är utmärkta för att få mer ögon på dina foton och driva trafiken till vart du vill att den ska gå - din webbplats eller dina aktieportföljer. 20 avgift för varje objekt du listar för försäljning. Något som de flesta andra mikrostockar inte kan hävda. Oavsett om du är på semester och fångar en vacker solnedgång eller bara ute på en lokal vandringsled är möjligheten att ta några fantastiska bilder där ute. De flesta arkivfotosajter anställer inte professionella fotografer för att ta sina bilder. Som en etisk och filantropisk baserad webbplats, specialiserar sig Alamy inte bara på stockfoton utan också att du kan ladda upp nisch-, kreativa och redaktionella bilder.

Men de otroligt lukrativa uppgifterna enbart gör denna webbplats till ett fast val, särskilt om du inte har några exklusiva kontrakt med andra webbplatser. Om du hellre vill arbeta för en klient direkt snarare än att sälja ditt arbete efteråt, kan det vara vägen att landa några frilans spelningar. Från-hem-jobb online i filippinerna, finns det någon gång artiklar på nätet med titeln "legitimt arbete hemifrån" och undrar om de verkligen är så legitima som de säger? Egentligen är den bästa kameran den du har råd, så länge kvaliteten är bra. I den här artikeln kommer vi att diskutera de olika webbplatserna där du kan sälja dina bilder för pengar.

Shopify

Letar du efter inspiration? Etsy kräver att du skriver ut och skickar bilderna själv, vilket tar tid, ansträngning och energi. Nästa på listan är Snapwire, byggd uteslutande för skapare.

Men ändå undrar många om de verkligen kan tjäna pengar på undersökningar. Installera sedan någon av följande intäktsmetoder för att generera intäkter från den blogg du har skapat. Denna populära webbplats erbjuder 15% provision på varje försäljning och betalningarna sker via direktinsättning. A.i. drivna proprietära strategier, swissquote - En schweizisk onlinebank (swissquote trading / swissquote forex introducerade en virtual reality trading (eller VR trading) -applikation som använder en VR-hjälm för att skapa en 360 graders handelsvägg för användare att övervaka marknaderna och göra affärer med en blick). De viktigaste Microstock-byråerna är: 40 respektive om du lyckas få över 10.000 nedladdningar. Fotografer som skickar in och säljer sina bilder till SmugMug kan hålla upp till 85% av intäkterna. Lämna det åt proffsen. 432 per nedladdning.

Lär Dig Att Bygga

Det finns massor av webbplatser och appar som låter dig sälja dina bilder. Topp 10 bästa binära optionsmäklare, denna strategi för binära optioner är baserad på tekniska indikatorer som är utformade för att berätta om priserna är låga eller höga i förhållande till ett förväntat handelsintervall. Shutterstock har betalat över 400 miljoner dollar till sina bidragsgivare sedan lanseringen. Det finns många skäl till att din egen e-handelswebbplats kan vara det bästa stället att sälja foton online, av vilka många kommer att undersöka nedan. Ett ljust tält kan hjälpa dig med skapandet av några av de mest imponerande stilfoton. De är ganska särskilt om bilderna de accepterar. Låt oss lära oss hur man säljer foton online och tjänar pengar dagligen?

De kommer att utvärdera och godkänna bilderna för att lägga till dem i din Crestock-portfölj. Faktum är att några av dina fans kommer att gå till din sociala mediesida varje vecka eller dagligen för att se vad som är nytt från dig. Även om vissa kanske hävdar att det tar alltför lång tid att skapa en webbplats upp en WordPress-webbplats, kommer de flesta att upptäcka att det är riktigt enkelt och snabbt att komma igång, och även för de som har svårt är det definitivt värt det i slutändan. För fler idéer om hur man kan tjäna pengar när du reser, gå med i vårt gratis Facebook-community här! Alamy påstår sig ha världens mest mångsidiga stockfotosamling med mer än 135 miljoner bilder, vektorer och videor. Om du kommer att sälja dina egna digitala foton måste du tekniskt, ja, du måste ha skickligheten. Behandla varje skott som om du är en proffs som försöker göra bilden av livet - det betyder att ta det på allvar.

Var dock försiktig med ”avvikelser” här. Du kommer att behöva ansöka varje gång (eller vara medlem i National Union of Journalists), men när du är här kommer du att få massor av uttagbara bilder! Det är lätt att använda och navigera. Ge korrekt taggar till ditt foto. Du kan använda Facebook-grupper som ett annat sätt att få kontakt med dina potentiella köpare.