65 Sätt Att Tjäna Pengar Online (på Sidan) 2019

Det råder ingen tvekan om att du kan tjäna pengar med frilansskrivning, men det är en process. Vad väntar du på? Om många röstar på samma innehåll efter dig, tjänar du. Du förstår att för att delta i en tävling måste du skicka ut riktiga kontanter.

Ändå, om du tittar på tv varje dag, har du gott om tid att genomföra undersökningar online. Det är en av de bästa tillgängliga motorerna för handel. När jag började som frilansförfattare för 20 år sedan var saker mycket annorlunda. Vill du vara en hemlig agent? Kort sagt, sluta leta överallt efter ett konstigt sätt att tjäna pengar och bara komma igång med något. Med webbplatser som Appen och LionBridge kan du tjäna pengar genom att göra undersökningar om fördefinierade sökfrågor och ge feedback för resultat baserat på deras relevans. Om så är fallet finns det en enorm möjlighet att tjäna pengar online från ditt eget hem.

  • Du ansöker om att bli onlinehandledare och om du är behörig kan du få betalt för att hjälpa studenter med deras arbete.
  • Så där har du det Nitton fantastiska sätt att tjäna pengar online och offline - utan att bli lurade, rånade eller lurade.
  • Nya eller uppdaterade webbplatsägare kompenserar dig för att testa deras webbplatser.
  • Det har funnits sedan nästan början av online-boom.

Men om du har ett kompetensområde, kanske något du har gjort professionellt, är du en expert jämfört med alla andra. Och när du är redo, gå över till Angel List och se om det finns några öppna försäljningspositioner som passar dina intressen. Du får royalty varje gång någon licensierar en bild du har skickat in. Du måste hålla böckerna i gott skick och du måste kunna hitta dem när någon vill ha dem.

Stora marknadsplatser innebär fler ögongulor. Ett annat alternativ är att starta en doggy daghem i ditt hem och ta hand om andras husdjur för dem. Om du har en säljbar färdighet kan du bli frilansare för att tjäna pengar online direkt. Har du hört talas om Nielsen, företaget som spårar TV-betyg? Det betyder att du måste komma med mycket kunskap och följa denna checklista: RewardTV - Efter 14 år har RewardTV stängts av. Om du till exempel är en träningsguru, kan du starta en träningskurs i ett stort rymligt område i ditt hem.

Deras belöningar är i genomsnitt jämfört med de andra undersökningsplatserna där ute.

Berätta Ljudböcker

Du måste samarbeta med andra Youtubers med många abonnenter. Det är roligt att lära mig och ger mig en chans att tjäna alla dessa extra pengar på min fritid. 7 miljoner från 2019. Även om det inte är troligt något du kan göra en heltidsinkomst med, är detta en trevlig utgångspunkt för att generera lite extra pengar. Det är därför jag rekommenderar att du laddar ner Gina Horkeys lista över 150 tjänster du kan erbjuda. Vill du lära dig mer men inte kan engagera dig i en betald kurs? Dina titlar och miniatyrer avgör om folk klickar på dina videoklipp eller inte.

Ditt innehåll borde vara tillräckligt bra för att imponera på folk på Foap, så de söta bilderna som du laddar upp på Instagram eller FB - kommer bara inte att göra det. Du kan göra detta för andra dina musikinstrument också, som förstärkare, mikrofoner, harper eller ditt övningsrum eller studio. Så mycket av marknadsföringen görs för dig. Att tjäna pengar online är enkelt när du lär dig mer om affiliate-marknadsföring.

”Om du har en riktigt bra idé om vad du ska inkludera kan det vara en bra idé. Om du har en säljbar färdighet kan du tjäna pengar på Fiverr. Du kan begära din utbetalning via PayPal eller Skrill när du har uppnått minst kr25 i royalty. Enligt Rover. Om du älskar att skriva, kan du överväga att vara frilansande författare.

Parkeringsplatser kan vara en het vara, särskilt i trånga områden.

Låna Din Röst Till Röst-overs

De ger dig också kr0. Ge privata undervisningskurser hemma och använd din SAT-kunskap. Har du en idé till en episk bok? När du börjar göra det flitigt, skulle du bli förvånad över att se hur små utgifter lägger till ett stort belopp. När du försöker marknadsföra till människor via e-post ur det blå, hittar du inte så mycket framgång. Överväg att ta den här starkt rekommenderade kursen och kolla även min artikel om hur man blir social media manager för att se hur Nicole kom igång.

Starta en YouTube-kanal - spela in videor av dig själv som spelar och tjäna intäkter från annonserna. Det kan också vara ett bra sätt att testa om du gillar handledning och så småningom kan du göra det till ett offline sätt att tjäna pengar hemifrån också. Medan vissa företag hanterar moderation internt, finns det ett antal företag där ute som letar efter moderatorer - och det är något du kan göra på deltid! Det kräver enorma ansträngningar och myndighetsuppbyggnad innan du verkligen kan börja bli rik genom dina inkomstproducerande aktiviteter online. Med den här kursen lär du dig att korrekturläsa OCH hur du marknadsför ditt företag för att få kunder.

Din åsikt hjälper andra företag att förbättra sina produkter eller användarupplevelse.

Virtuella Assistenter Tjäna Pengar

Du måste betala en provision, men de flesta andra processer kommer att automatiseras åt dig. Det finns många alternativ för hur du kan uppnå detta. Om du har syfärdigheter har du ett brett utbud av alternativ.

Klasser: Sälj din kunskap
Kommer du ständigt på med kvitt enfodrar?

Sälj Oanvända Presentkort

Samma riktlinjer som ovan, 1500 ord minimum. Och de kommer till och med att betala dig anständiga pengar för det (de flesta webbplatser betalar ~ kr10 per 20 minuter, eller ~ kr30 per timme!) Arbeta för någon hemifrån. Möjligheterna är verkligen oändliga, och dessa webbplatser låter dig ansluta till klienter som du kanske inte har hittat annars.

Det här är små, mindre jobb som du kan göra för andra människor, som de kallar HITs eller Human Intelligence Tasks. De skickar undersökningar varje vecka för att svara via e-post. Det finns medel tillgängliga tre dagar efter en försäljning. Rengör dammet, sortera din förvaringsskåp och lägg in en garage-försäljning. Dagliga diskussioner med dem kommer att hålla dig motiverad att gå vidare. Har du tid att spara, kanske medan du tittar på TV eller lyssnar på musik? Det kan vara mycket tidskrävande, men om det gör dig till miljonär, vem bryr sig? Du behöver inte vara rädd för att "inte få betalt" om din feedback är negativ.

Du måste samla minst 500 poäng (motsvarar kr5) innan du kan begära en utbetalning med PayPal eller överföra pengarna till ett presentkort. Om du uppnår ditt viktminskningsmål kommer HealthyWage att betala dig via PayPal eller papperskontroll. Det betalar mellan kr50 och kr150 per accepterat inlägg. Föreställ dig om dina videoklipp börjar slå miljoner visningar!

Mekanisk Turk

Att sälja begagnade produkter är ett annat av de legitima sätten att tjäna pengar online. Invester tiden i front-enden så att du kan skörda fördelarna på back-enden. För att lära sig att bygga en framgångsrik YouTube-kanal från grunden föreslår jag att du läser den här guiden från DrSoft. Som alla andra pengar som gör möjligheter betalar vissa mer än andra och har olika svårighetsgrader. De tillåter individer och företag att lägga upp projekt och frilansare att bjuda på dem. Utnyttja prissättning av blitz och på annat sätt högvolym ordertider. Folk kommer till den här webbplatsen för att hitta de som är villiga att göra olika uppgifter för dem, till exempel att sätta ihop en bokhylla eller köra ett ärende för dem. Ju mindre tid det tar, desto högre är dina vinster!

För mer information kan du läsa min sida om avslöjande. Du får spela ett omedelbart belöningsspel genom att delta i marknadsundersökningar. Det finns ett annat alternativ som har blivit otroligt populärt under de senaste åren (och är mitt personliga favorit sätt att driva en produktverksamhet), kallad drop shiping. Kursen ändras och just nu är det 1 kredit per 2 sökningar, upp till 15 poäng per dag på en dator.

Avsätt tid att slutföra undersökningar varje dag. Alla företag behöver en webbplats, och din är inget undantag. du kan sätta upp en enkel som beskriver vad du gör och berättar läsaren vilka typer av priser att förvänta sig. Glöm inte att du behöver en skala om du säljer med pundet, en kassa för att organisera dina inkomster och väskor eller lådor så att dina kunder enkelt kan transportera dina produkter hem.