De Bästa Online Mäklarna För Nybörjare Och Dagshandlare

Du måste dock vara försiktig när du börjar investera. Nya kunder som öppnar ett konto idag får en speciell marginalränta. 1 Interaktiva mäklare N/A kr0 kr10 000 4. Hanterade portföljer kräver minst 5 000 USD och kostar 0. Rikta strukturer som detta kommer vanligtvis att gynna högvolymhandlare. 06 Bästa avgifter per handel: Ett avtal mellan en köpare och en säljare om att köpa eller sälja något till ett visst pris vid en viss tidpunkt, ofta som ett sätt att satsa på det framtida priset på en investering.

Punkter att överväga Svårt att hitta kontospecifikationer. Ally kan skryta med en estetiskt tilltalande och lätt att navigera webbplats, men begravs mycket av den hårda data som vi längtade efter. Du kan emellertid kvalificera dig för 30 provisionfria affärer på aktier eller ETF: er varje månad genom att uppfylla ett balansminimum. Vi rekommenderar Fidelity att börja investerare. Vad är en mäklare?

 • Vissa mäklare debiterar extra för tillgång till marknadsdata-köp som nivå II-offert och internationella utbyten.
 • 95 per handel, utan inaktivitetsavgift och en utgående överföringsavgift på kr50, är ​​Ally Invests avgiftsstruktur ungefär så låg som du hittar.
 • När jag först började undervisa var jag som: ”Kom igen, låt alla handla.
 • Traditionella ETF: er kostar den normala handelstakten för köp och försäljning.
 • Ett antal robo-rådgivare investeringsportföljer - Wealthsimple, Wealthfront och Betterment - har realiserats under de senaste fem åren, med marknadsföring och funktionalitet inriktad på en demografisk bruk för automatiserade tjänster.
 • Det finns bokstavligen inget minimum att komma igång, och att börja med bara en aktie är bättre än att skjuta upp saker.
 • Se hela granskningen av TD Ameritrade.

De erbjuder inte samma snygga verktyg som vissa av de andra webbplatserna har, men de gör det enkelt att investera. Eftersom dessa avgifter varierar mellan rabattmäklare är utgångspunkten att förstå hur du använder ditt aktiehandelskonto. Ally erbjuder en hanterad portföljtyp utan rådgivningsavgifter - en kontantförbättrad förvaltad portfölj som balanserar risken genom att sätta 30% av portföljen i en räntebärande kontantbuffert. Handlaren med hög volym kan värdera vissa funktioner eller kommissionsstrukturer, medan investeraren i köp och innehav kanske föredrar en mäklare som erbjuder andra funktioner, till exempel fullservicebankering. Med världen som migrerar online, i teorin, kan du välja dagsmäklare i Indien eller någon annanstans på jorden. Den nyligen tillagda funktionen Robinhood Instant låter dig få åtkomst till insättningarna (under kr1000) direkt istället för att vanligtvis vänta i tre arbetsdagar. Du måste bara lära dig att använda det. Varje mäklarsida online är annorlunda, så vilken är bäst?

 • Det finns bara en webbaserad handelsplattform så att du kan logga in från vilken enhet som helst.
 • Det erbjuder också ett rabatterat pris på kr3.
 • Du kan investera med en liten startinvestering, eftersom det inte finns några minimikrav för att öppna ett konto, inga inaktivitetsavgifter och inga minimikrav för handel.

7 Bästa Plattformar För Gratis Aktiehandel 2019

Du kan dra nytta av gratis data om du gör minst en valutahandel inom en 90-dagarsperiod. 5% rådgivningsavgift; Wealthfront och Betterment debiterar bara 0. Bästa gratis aktiemäklare 2019, oberoende leverantörer levererar också programvara för att hjälpa handlare. Varje plattform är unik och har sina egna fördelar och nackdelar, så det är bäst att förstå vad du vill ha på ett alternativskonto och plattform innan du börjar. Det är inte ovanligt för en online aktiemäklare - varken Robinhood, Vanguard eller Fidelity erbjuder futures trading - men du kan göra det med några av våra andra toppval, inklusive E * TRADE, Charles Schwab, Interactive Brokers och TD Ameritrade.

obligationer
En indexfond använder enkla investeringsalgoritmer för att spåra ett index och kräver inte aktiv mänsklig förvaltning.

De Bästa Aktiemäklarna Online

Mycket erfarna handlare och investerare. Integrera alla dina affärer på flera finansmarknader genom att använda samma skärm i appen Plus500. Vissa online-mäklare är kända för sin prisbelönta kundservice medan andra är kända för billiga aktiehandel eller kraftfulla handelsplattformar. Investerarutbildning körs inte djupt här, men vilket innehåll det finns, är användbart, till exempel videor som visar dig hur du ska placera en handel och förklara de olika typerna av analyser som används för att välja aktier. Robinhood betraktas som säkert eftersom det övervakas av FINRA, den amerikanska tillsynsmyndigheten och ger maximalt kr500 000 investerares skydd inklusive en kr250 000 gräns för kontanter. Detta innebär att du har överskridit (överträffat) din början DTBP för dagen, och sedan dagen handlas (inte innehade positionen över en natt).

 • Om du tycker att den här guiden var bra för dig, dela den också på Facebook, Twitter, Google+ eller e-posta den till en vän.
 • 0% avgift vid insättning, ställ in din egen hävstångsränta för att få fler fördelar, kr10 bonus per varje “refer en vän” nytt konto.

Journeyman Fortbildningsresurser

Företaget erbjuder en rad sofistikerade verktyg och omfattande handelsplattformar som är perfekta för att bedriva ditt företag. Dessa regler gäller endast detaljhandlare, inte professionella konton. Du har tillgång till robusta verktyg inklusive forskning, screeners och mer. Men det finns möjligheter att kvalificera sig till frihandel, även för dem som har en stor balans.

Kolla in de andra alternativen för att handla aktier gratis. Den lägsta insättningen, till 2 500 USD, är också mycket rimlig, och Scottrade har en intressant twist på återinvestering av utdelning. Beroende på vad dina specifika behov är, kanske en mäklare som passar bra för någon annan inte är det bästa valet för dig. Den som säger att onlinemäklare kräver minst kr10.000 eller kr20.000 ljuger.

Minsta insättning på kr100 för vanliga finansieringsmetoder/minst 500 krinsättning för bank. Detta inkluderar - men är inte begränsat till - optioner och de flesta aktier prissatta under kr5 per aktie. 25 marginalpriser: Inte bara det, men du kan skapa en automatisk investeringsplan som regelbundet flyttar pengar från ditt checkkonto till ett investeringskonto och köper det du vill varje månad. Denna aktiehandelsapp utvecklade ett expertinlärningssystem. Med dessa verktyg i handen kan du göra välinformerade affärer för att hålla dig i takt med dina investeringsmål.

Undvik Fonder Med Hög Kostnadsgrad

Efter att du har registrerat, fastställt dina mål och riskbedömning klassificerar Wealthfront pengarna du investerade i ETF: er (börshandlade fonder) och fungerar som din expert ekonomisk rådgivare. Dessa kurser ansågs en gång vara banbrytande. Den här erbjuder aktier, fonder, obligationer, terminer och optioner. Många mäklare har bekvämligheter som finansiella experter dygnet runt, men de flesta av dessa tjänster kommer till ett pris. På det här sättet, om du upptäcker att utbyte av aktier inte är investeringsmetoden för dig, kan du enkelt stoppa med minsta förluster.

Här är din bok för fjärdedelar-investeringsguiden

Investeringsval

AlgoTrader AlgoTrader mjukvara underlättar utveckling, automatisering och genomförande av flera strategier samtidigt. Lägg till på inget kontominimum, inga månatliga underhållsavgifter och möjligheten att göra affärer online, på din mobiltelefon eller på en av över 100 fysiska platser, så har du en vinnande kombination. 4 miljoner människor hittar den bästa webbplatsen för aktiehandel för deras behov. Förutom de traditionella värdepapper som finns hos de flesta online-mäklare, erbjuder Ally Invest också forex och futures trading. 95 per handel, 93 provisionfria ETF: er och mer än 180 filialer. Bästa online-mäklare utan minsta insättning, se till att de är medlemmar i Securities Investor Protection Corporation (SIPC) och Financial Authority Regulatory Authority. Alternativt erbjuder vissa onlinemäklare inte någon fondandel.

 • Den andra typen av marginalkall involverar det totala kapitalet som inte längre är tillräckligt för att behålla de öppnade positionerna.
 • Men om fler säljorder behandlades kan priset sjunka till din fördel.
 • Marginalutlåning gör att du kan låna pengar för att investera.
 • Inte så med rabattmäklaren TD Ameritrade.
 • Du får reda på vad du vill ha med en mäklare när du handlar med olika företag och jämför deras gränssnitt.
 • Du stänger sedan kr15 000 för en marginal position.
 • I det här alternativet kommer jag att mäklare om binära minimi mäklare som binär PayPal för insättningar och uttag.

Vad är Robo-rådgivare?

95 per handel Konto minst 0 Kampanj Gratis handel Nedre rad E-handel är en online aktiemäklare som har anständig handelsprogramvara men dyra per handel. Om du korta lager eller handlar med marginalen regelbundet är Interactive Brokers det enda uppenbara valet. TD Ameritrade har en av de mest imponerande plattformarna, med mer än 400 tekniska studier och ett brett utbud av avancerade strategier för handel med optioner. Kort för terminskontrakt. Många företag erbjuder en mängd olika onlineverktyg och tjänster, inklusive utbildnings- och utbildningsresurser, webbseminarier, avancerade aktiefilter och forskningsverktyg, realtidsnoteringar, avancerad analys, kostnadsbasspårning för skatteändamål och mycket mer.

Philip leder avsnittet För hemmet, som guider hemsäkerhet och smarta heminnehåll. Kunder kan också få tillgång till en svit med handelsverktyg som är utformade för att öka deras handelsfördelar, samt en rad kampanjer inklusive volymrelaterade bonusar, ränta på marginal, gratis VPS och mer! Öppna en IRA innebär att välja vilken typ, till exempel en Roth IRA, traditionell IRA eller SEP IRA. Spänner från 6. På plussidan har eToro handel med nollprovisioner i Europa.

Riskfriskrivning

Inga Lägsta Insättnings- Eller Kontosaldo Mäklare

95 per handel för representantassisterade branscher. Se också för fonder som debiterar en front- eller backend-belastning för varje köp eller försäljning. Till exempel kan du automatiskt återinvestera din Microsoft (MSFT) -utdelning i Apple (AAPL), eller vice versa. Låt oss gå igenom två punkter. Du vet aldrig... du kanske är min nästa framgångshistoria. Provisionerna är något höga och kommer på 6 dollar. Konkurrensen om den aktiva investerarens verksamhet har värmts upp till den punkten att provisioner aldrig har varit billigare. (Att investera i aktiemarknaden innebär risk och du bör alltid göra din egen due diligence innan du väljer en investeringsplattform.)

 • Denna stationära applikation samlar regelbundet ut priser för sina överlägsna verktyg och funktioner, saker som alla andra mäklare skulle ta ut en premie för - forskningsrapporter, realtidsdata, diagram, tekniska studier.
 • ”Poäng att ta hänsyn till Inga obligationer, fonder, futures eller kortsäljning En nackdel med Robinhoods enkelhet är att från och med 2019 kan du bara handla aktier, ETF och optioner på plattformen - inte obligationer, fonder eller futures, och du kan inte kortsälja.
 • Ju mer värdefullt företaget, desto mer värdefullt är det.
 • Många av de plattformar som vi har rekommenderat erbjuder utbildning och informativa resurser om hur man handlar med aktier.
 • Betterment investerar dina medel i aktie-ETF: er och obligationer-ETF: er och erbjuder skattesmarta investeringar, automatisk rebalansering, pensionsplanering och rådgivning.
 • Medan vissa plattformar som TD Ameritrade och E * TRADE endast erbjuder kortsiktiga gratis aktietjänsttjänster genom kampanjer eller nya konton, erbjuder de vissa branschledande tjänster som kan vara värda den extra kostnaden du kommer att ådra dig när din provkörning slutar.
 • 95 per månad och deras premiumplattform är kr135 per månad.

Hur Man Väljer En Online-mäklare

Denna guide för aktiehandelsplattformar är utformad för att bryta ner jargongen kring onlinehandeln och underlätta dig försiktigt på aktiemarknaden. Detta är känt som medelvärde för dollarkostnader, och det är ett av de bästa sätten att börja investera när du inte har mycket pengar. Optioner handlar också minst kr1 och debiterar kr0. 95 fast avgift (kr4. )Men om du främst är en alternativhandlare är OptionsHouse definitivt värt en titt. Investera med oss, med alternativ har du, väl, alternativet att antingen köra eller utöva alternativet eller att besluta att inte göra det. Företaget planerar också att expandera från enbart mobil till en (kanske mer robust) webbplattform. När marknaderna får massor av handelsvolym kan det betalda eller mottagna marknadspriset skilja sig från det noterade priset när ordern ursprungligen placerades. Dessa avgifter går ner till kr3.

Robin Hood
När du öppnar ett nytt IRA-konto är det viktigt att kontakta mäklaren för att se till att du förstår om det finns en årlig avgift för att hålla kontot öppnat.

Även om det kan kännas lite nervtäckande för att överföra dina pengar över internet, kan du vila lätt med att veta att de är lika säkra som när de är i banken. Det är en fantastisk extra social och app tracker-app för nya och erfarna investerare. Priset mellan de två hoppar i vissa fall - mäklareassisterade affärer ökar med kr5 och fondandelar ökar nästan 70 - och medan Ally låter investerare starta ett mäklarkonto med vilket belopp som helst, kräver Charles Schwab kr1 000 för att starta. Erbjuder de ett enda standardkonto eller erbjuder de olika kontonivåer? Återigen är dessa verktyg avsedda att hjälpa dig att fatta smarta beslut med data och samtidigt trycka dig själv lite för att prova något nytt. Denna webbplats använder en säkerhetstjänst för att skydda sig mot onlineangrepp. I likhet med design och koncept som Robinhood, erbjuder Matador också gratis handel och begränsad forskning, men dess unika egenskap är dess fokus på social handel och samhälle. 95 per handel och ytterligare kr25 om du använder en mäklare för att genomföra handeln.

Förbättring - bästa mäklare för nybörjare
Här är några av de bästa onlinemäklarna för aktiehandel som erbjuder investerare mest värde för sina portföljer.

Kundtjänst Och Användarrecensioner

Eftersom varje person har olika preferenser och olika preferenser för hur mycket att investera, vare sig det är det bästa sättet att investera 100 dollar eller det bästa sättet att investera 1000 dollar, kommer varje person att ha en annan "bästa mäklare" för dem. Flera mäklare har förvärvat andra online-handelsplattformar. Hur är kundservicen?

Det är en av de mest kända online mäklarna i världen, vilket ger den viss omedelbar trovärdighet. Kraftfulla plattformar Vi testade varje mäklares plattform och vägde in på dess framstående funktioner, enkel navigering, intuitiva kontroller och inlärningsresurser. Alternativhandlare kan till exempel använda prisberäknaren för att jämföra aktuella priser med prognoser. En del av ett bolagsägande. Det finns bokstavligen inget minimum att komma igång, och att börja med bara en aktie är bättre än att skjuta upp saker. Om du funderar på att starta. Om du kan, identifiera bra företag lokalt, säger Randy Cameron, en portföljförvaltare och investeringsrådgivare med 35 års erfarenhet.

Fonder i kontroll- och sparkonton är FDIC-försäkrade. 3 Fidelity kr4. Låna fonder som har en transaktionsavgift är en ganska dyr kr49. Jämför mäklare med denna detaljerade jämförelsetabell. ACAT-återbetalningar för överföringsavgifter är en populär registreringsbonus eftersom det tar bort en hinder för att flytta pengar till en ny mäklare.

24/7 support från handelsspecialister
Liksom andra mantelrådgivare som Betterment eller Wealthfront, hanterar Ally Invest portföljen, inklusive återinvestering av utdelning och återbalansering.

Ringa Upp

Ingen terminshandel Återvänd till början Varför valde vi det Rock-bottom-kurser till 4. Även om du kan använda dem alla, måste du veta skillnaden. Var och en av våra bästa handelswebbplatser skapar ett digitalt valv kring dina pengar med 128-bitars, tvåvägs datakryptering, multifaktor-autentisering och uppdaterade brandväggar. De flesta mäklare online har system för att hålla handlare ärliga. En varning - även plattformen för bästa praxis kan inte replikera trycket som följer med att ha riktiga pengar på linjen, men det är ett utmärkt sätt att lära sig grunderna och komma igång med nollrisk. Programvaran möjliggör enkla externa pengetransaktioner och kan användas på fyra olika plattformar. Till exempel kan ett brons-konto vara ingångskontot. Avgifter och provisioner är en viktig fråga för alla investerare.

Vanliga frågor:
00% utgiftskvotfonder - ja gratis.

Vissa mäklare erbjuder också hanterade konton. 95, och det priset släpps till 6 dollar. Valutakursöverföringsavgifter och kontoöverföringsavgifter är andra vanliga dolda avgifter. De flesta mäklare kommer att erbjuda ett kontantkonto som standard, standardalternativ. Detta erbjudande är inte överförbart, säljbart eller giltigt i samband med något annat erbjudande och är tillgängligt för U. Vi vet vad som händer.

Hur vi valde de bästa billiga online-mäklarna
Minsta insättning är kr5 för att börja handla med mäklaren.
Ayrex - minst 5 insättning och plattform av hög kvalitet
50 kr0 kr2500 0.

Poängen

Jag har provat mer än 100 olika handelsprogram och online mäklareverktyg genom åren. 005% min insättning: Börjar med vinnaren Robinhood. Hela företaget är baserat på fraktionerade aktier och kräver inte stora investeringar. Förutom onlinehandel erbjuder det också hanterade portföljer.

Låg overhead
Konkurrensfördel:

Alternativ och futureshandlare: Kraft dina strategier med specialiserade verktyg och support.

Det finns inga avgifter för optioner eller handel med cryptocurrency heller. Det erbjuder låga kostnader även för sällsynta handlare, som jag själv. Betyg och recensioner drivs av Bazaarvoice, en tredjepartsleverantör som inte är ansluten till Charles Schwab & Co. Om du anger att du vill köpa tio aktier byter du ut aktier med någon som säljer aktier i företaget. Aktiehandelsplattformar är ett idealiskt sätt att doppa din tå på aktiemarknaden med minimal investering.

Deltagande måste inkluderas. 95 för sina grundläggande branscher. Exklusiv axiory strike-indikator!, forexhandlare som tidigare använt robotar tyder på att handlare lär sig tillräckligt om EA-programmets funktion så att de kan placera handeln själva och inte genom en mäklare. Företaget kan stänga positioner utan att kontakta dig. Provisioner krediteras tillbaka till ditt konto inom en vecka efter avvecklad handel. När du handlar vill du enkelt kunna hitta din beställningsbiljett. 95 fast avgift Handelsalternativ: På grund av mångfalden av ETF-medel utan belastning är TD Ameritrade min bästa mäklare för människor som vill överväga skatteförluster på egen hand. Som sagt, du kan inte slå Robinhoods frihandel, men bristerna här gör det till tredje.